Facebook Pixel Πανικός με αυτή την είδηση στο ΝΒΑ - Αυτή η ομάδα θέλει το "μπαμ" με Γιάννη το 2021!
Μπάσκετ
NBA
| 2020-06-09 11:30:00

Πανικός με αυτή την είδηση στο ΝΒΑ - Αυτή η ομάδα θέλει το "μπαμ" με Γιάννη το 2021!

Sportdog Team
Πανικός με αυτή την είδηση στο ΝΒΑ - Αυτή η ομάδα θέλει το "μπαμ" με Γιάννη το 2021!

Στο "στόχαστρο" των Τορόντο Ράπτορς φέρεται να βρίσκεται ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, σύμφωνα με όσα αναφέρει ρεπορτάζ του ESPN.

Οι πρωταθλητές έχουν αρκετό χώρο στο salary cap για να δελεάσουν τον "Greek Freak", δεδομένου ότι τα συμβόλαια των Μαρκ Γκασόλ, Σερζ Ιμπάκα και Φρεντ ΒανΒλίτ λήγουν και ακόμη κι αν παραμείνουν τουλάχιστον ο πρώτος θα έχει πολύ λιγότερες αποδοχές.

Ο Γιάννης έχει δικαίωμα να υπογράψει max συμβόλαιο με τους Μιλγουόκι Μπακς τους αμέσως επόμενους μήνες και τα "ελάφια" θα κάνουν ό,τι μπορούν για να τον κρατήσουν, αλλά αν ο Έλληνας σούπερ σταρ αρνηθεί, τότε το καλοκαίρι του 2021 θα μπορεί να υπογράψει σε σύλλογο της αρεσκείας του.

Πάντως, φαίνεται πως έχει προτεραιότητα την παραμονή του στους Μπακς, αφού τα όσα είπε πριν μερικές ημέρες στην διαδήλωση κατά του ρατσισμού ερμηνεύονται με αυτό τον τρόπο από τα αμερικανικά ΜΜΕ.

«Θέλω το παιδί μου να μεγαλώσει στο Μιλγουόκι και να μην φοβάται να κυκλοφορήσει. Θέλω η πόλη του Μιλγουόκι να ξέρει ότι είμαι εδώ», είχε πει χαρακτηριστικά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags