Facebook Pixel Ολυμπιακός: H "απάντηση" στον Γιαννακόπουλο - Φέρνουν Σλούκα και επιστροφή στην Α1
| 2020-06-10 15:34:00

H "απάντηση" του Ολυμπιακού στον Γιαννακόπουλο - Φέρνουν Σλούκα και επιστροφή στην Α1 - Χαμός!

του Pick n' Scroll
H "απάντηση" του Ολυμπιακού στον Γιαννακόπουλο - Φέρνουν Σλούκα και επιστροφή στην Α1 - Χαμός!

Πώς είδαν στον Ολυμπιακό όσα έγιναν χθες στον Παναθηναϊκό; Τι λένε οι Πειραιώτες για την πρόθεση αποχώρησης του "τριφυλλιού" από την Ευρωλίγκα;

Είναι ερωτήματα που βρίσκονται από χθες στο μυαλό των φιλάθλων και θα ήθελαν οι τελευταίοι να πάρουν απάντηση. Εννοείται ότι δεν πρόκειται δημοσίως ουδείς από τον Ολυμπιακό να σχολιάσει σχετικά.

Στις μεταξύ τους συζητήσεις οι Πειραιώτες λένε πολλά, αλλά μέχρι εκεί. Αλλωστε αυτό που τους νοιάζει είναι η δική τους ομάδα και τίποτε άλλο. Αυτό που τους νοιάζει είναι κατ' αρχάς να αποκτηθεί ο Κώστας Σλούκας και μετά έρχονται όλα τα άλλα.

Πάντως, από τις τάξεις του Ολυμπιακού βγαίνει μία τάση ότι η ομάδα θα παίξει του χρόνου στην Α1. Θεωρούν οι "ερυθρόλευκοι" ότι θα είναι πολύ δύσκολο να γίνει πρωτάθλημα του χρόνου χωρίς αυτούς, γιατί η κρατική τηλεόραση δεν πρόκειται να δώσει λεφτά για ένα πακέτο, που δεν θα έχει ΠΑΟ και ΑΕΚ (είναι στην Cosmote), που δεν θα έχει και Ολυμπιακό.

Συν τοις άλλοις, στον Ολυμπιακό θεωρούν ότι με τα νέα δεδομένα που έχουν μπει δεν πρόκειται να συμπληρωθεί επαρκής αριθμός ομάδων, ώστε να μπορέσει να γίνει πρωτάθλημα. Και θεωρούν τέλος ότι αδικήθηκαν από την πανδημία υπό την έννοια ότι αν συνεχιζόταν το πρωτάθλημα της Α2, θα ανέβαιναν.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είναι εκείνος που πάνω από όλα θέλει Α1, γιατί πιστεύει το λογικό, ότι η ομάδα του θα έχει καλύτερο ρυθμό. Και ο Κώστας Σλούκας θέλει διπλά παιχνίδια, αλλά με διπλά παιχνίδια θα γίνει και η μεταγραφή του πολλά υποσχόμενου Λευτέρη Μαντζούκα από τον Προμηθέα.

Μένει να δούμε αν τελικώς θα γίνει κάτι τέτοιο, πράγμα, πάντως, για το οποίο πρέπει να κυλήσει πολύς χρόνος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΣΟΚ στον Ολυμπιακό! Χάνει Έλληνα παικταρά - Τον "αρπάζει" το NBA - Δεν μπορεί να κάνει τίποτα...

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags