Facebook Pixel Sportdog.gr | Τί λένε οι Αρειανοί για Μποχωρίδη και Παναθηναϊκό; Συμφωνία για τα χρωστούμενα
| 2020-06-11 12:21:00

Τί λένε οι Αρειανοί για Μποχωρίδη και Παναθηναϊκό; Συμφωνία για τα χρωστούμενα

Sportdog Team
Τί λένε οι Αρειανοί για Μποχωρίδη και Παναθηναϊκό; Συμφωνία για τα χρωστούμενα

Εκτενή αναφορά στην προσπάθεια του Παναθηναϊκού να αποκτήσει τον Λευτέρη Μποχωρίδη κάνουν τα διαδικτυακά Μέσα που πρόσκεινται στον Άρη.

«Το όνομα του διεθνή γκαρντ... παίζει στα ρεπορτάζ των "πράσινων", επιμένοντας ότι μαζί με τον Κασελάκη θα είναι ίσως και οι πρώτοι που θα κλείσουν εν όψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Το "τριφύλλι" εγγυάται χρόνο συμμετοχής στον Μποχωρίδη, το συμβολαίο του οποίου με τον ΑΡΗ ολοκληρώνεται και απ' 'ότι φαίνεται δύσκολα θα συνεχίσει στους "κιτρινόμαυρους"», αναφέρει το allaboutaris.com.

Από την πλευρά του το pressaris.gr στέκεται στο γεγονός, ότι ο Άρης χρωστά χρήματα στον παίκτη.

«Ο Λευτέρης Μποχωρίδης είναι ελεύθερος μετά την ολοκλήρωση του συμβολαίου του με τον Άρη και όλα δείχνουν ότι οι κίτρινοι μετά από δυόμιση σεζόν θα πορευτούν δίχως τον 26χρονο διεθνή γκαρντ.

Οι πληροφορίες από την Αθήνα αναφέρουν ότι ο Μποχωρίδης έχει δώσει τα χέρια με τον Παναθηναϊκό και πλέον είναι θέμα χρόνου τώρα που οι “πράσινοι” ξεκινούν τον σχεδιασμό τους, να ανακοινωθεί η συμφωνία και επίσημα.

Ο Μποχωρίδης έχει λαμβάνειν χρήματα από τον Άρη για όλες τις σεζόν που αγωνίστηκε με την κιτρινόμαυρη φανέλα και είναι θέμα προς… διαβούλευση αυτό με την διοίκηση που θα προκύψει, ώστε να επέλθει συμφωνία για έναν διακανονισμό», αναφέρεται.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags