Facebook Pixel Ατακάρες Μάντζαρη: "Τζόρνταν ο Γκάλης, Πίπεν ο Γιαννάκης - Πήγε τα πιτσιρίκια κορυφή ο Σπανούλης"
| 2020-06-14 14:57:00

Ατακάρες Μάντζαρη: "Τζόρνταν ο Γκάλης, Πίπεν ο Γιαννάκης - Πήγε τα πιτσιρίκια κορυφή ο Σπανούλης"

Sportdog Team
Ατακάρες Μάντζαρη: "Τζόρνταν ο Γκάλης, Πίπεν ο Γιαννάκης - Πήγε τα πιτσιρίκια κορυφή ο Σπανούλης"

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης μίλησε στο OPEN και πήρε θέση στη συζήτηση για τον καλύτερο Έλληνα παίκτη όλων των εποχών, αναφερόμενος σε Γκάλη, Γιαννάκη, Διαμαντίδη, Σπανούλη και Παπαλουκά.

«Έβαλε το μπάσκετ στην Ελλάδα. Ήταν ο Τζόρνταν της Ευρώπης», είπε αρχικά για τον Νίκο Γκάλη και πρόσθεσε για τον Παναγιώτη Γιαννάκη:

«Είπαμε για τον Τζόρνταν, εδώ ήταν ο Πίπεν. Ήταν ο ιδανικός μπαλαντέρ για τον Γκάλη και μαζί πέτυχαν σπουδαία πράγματα. Μας έφερε τόσες επιτυχίες, πήρε και ως προπονητής το Eurobasket, κερδίσαμε την Dream Team».

Επιπρόθετα, ο έμπειρος γκαρντ τόνισε πως ο Δημήτρης Διαμαντίδης ήταν «ένας από τους πιο ταπεινούς ανθρώπους που υπάρχουν», ενώ αποθέωσε και τον Βασίλη Σπανούλη, τονίζοντας:

«Πήρε τα πιτσιρίκια στον Ολυμπιακό και τα πήγε στην κορυφή της Ευρώπης. Δεν μπορεί να το κάνει κανένας αυτό. Ήθελε πάντα να κερδίζει. Είναι επαγγελματίας, θέλει να σε κάνει καλύτερο. Θα σου φωνάξει, θα σε εμψυχώσει. Είναι νομίζω ο κατάλληλος για ντοκιμαντέρ!».

Τέλος, στην κουβέντα μπήκε και ο Θοδωρής Παπαλουκάς, με τον Μάντζαρη να σημειώνει: «Έχει κάνει μεγάλα παιχνίδια. Ματς που δεν... υπάρχουν και δεν τα έχουν κάνει ούτε οι Σπανούλης και Διαμαντίδης».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags