Facebook Pixel Ατάκες που "ρίχνουν" το ΣΕΦ: "Αυτή τη γνώμη έχω για Τζένκινς - Μην πάει Ολυμπιακό ο Μαντζούκας"!
| 2020-06-14 15:58:00

Ατάκες που "ρίχνουν" το ΣΕΦ: "Αυτή τη γνώμη έχω για Τζένκινς - Μην πάει Ολυμπιακό ο Μαντζούκας"!

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Ατάκες που "ρίχνουν" το ΣΕΦ: "Αυτή τη γνώμη έχω για Τζένκινς - Μην πάει Ολυμπιακό ο Μαντζούκας"!

Στο στόχαστρο του μπασκετικού Ολυμπιακού είναι ο Τσαρλς Τζένκινς, ο οποίος αγωνίζεται στην Ευρωλίγκα από το 2013 με θητεία σε Ερυθρό Αστέρα, Αρμάνι Μιλάνο και Χίμκι.

Από τη κοινή τους θητεία στη ρωσική ομάδα τον γνωρίζει ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ο οποίος τον έχει ξεχωρίσει για την περιφέρεια με το ρεπορτάζ να αναφέρει, ότι η υπόθεση δεν έχει σχέση με τον Κώστα Σλούκα.

Την περίπτωση του Αμερικανού που έχει πολιτογραφηθεί ως Σέρβος σχολιάζει στο sportdog ο Νίκος Λινάρδος. «Είναι ένας παίκτης, ο οποίος ταιριάζει στη φιλοσοφία του Ολυμπιακού και του Γιώργου Μπαρτζώκα. Δεν ξέρω αν το συμβόλαιό του θα είναι υψηλό. Νομίζω ότι ο Ολυμπιακός θα βασιστεί να κρατήσει τον ελληνικό του κορμό. Θα προσπαθήσει πάλι να μπορέσει να δημιουργήσει ένα ισχυρό ελληνικό κορμό, ο οποίος του έδωσε τους περασμένους ευρωπαϊκούς τίτλους», ανέφερε για τον παίκτη ο μπασκετικός αναλυτής.

Το sportdog ρώτησε τον Νίκο Λινάρδου για τον Λευτέρη Μαντζούκα, το όνομα του οποίου ακούστηκε στο ερυθρόλευκο ρεπορτάζ τις προηγούμενες ημέρες.

«Τον ξέρω από τον περσινό τελικό των παίδων. Είναι ένα παιδί που μπορεί να μην είναι ακόμα έτοιμο να μπει σε μία ομάδα του βεληνεκούς του Ολυμπιακού, έχει όμως τα προσόντα και το ταλέντο. Έχει το επιθετικό ριμπάουντ, μακρινό σουτ και αν δουλέψει το κορμί του, γίνει ακόμα πιο δυνατός και γρήγορος, νομίζω ότι έχει μέλλον. Από εκεί και πέρα εγώ θα προτιμούσα να έμενε, άλλη μία χρονιά στον Προμηθέα να έπαιρνε εμπειρία από το ελληνικό πρωτάθλημα και την Ευρώπη. Στη συνέχεια να κάνει το αποφασιστικό βήμα. Μπορεί να πάρει περισσότερα λεπτά στην ομάδα με την οποία αναδείχθηκε. Δεν πρέπει να βιαστεί να πάει σε μία μεγάλη ομάδα. Υπάρχουν παραδείγματα παικτών που έφυγαν νωρίς για μεγάλες ομάδες και δεν βρήκαν τα πατήματα που έπρεπε», δηλώνει στο sportdog ο έμπειρος τεχνικός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Μπαμ" Μαρινάκη από Θεσσαλονίκη - Θέλει εξτρέμ των 11 γκολ φέτος - "Σεισμός" στο πρωτάθλημα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags