Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Περπατημένος ο Βόβορας - Επιστροφή του Παππά - Πολλά λεφτά στον Καλάθη"
| 2020-06-18 13:44:00

"Περπατημένος ο Βόβορας - Επιστροφή Παππά - Πολλά λεφτά σε Καλάθη - Αμολάς Κασελάκη και..."

του Γιώργου Κτενά
"Περπατημένος ο Βόβορας - Επιστροφή Παππά - Πολλά λεφτά σε Καλάθη - Αμολάς Κασελάκη και..."

Την άποψη ότι θα είναι καλό τόσο για τον Παναθηναϊκό όσο και για το ελληνικό μπάσκετ αλλά και για την Ευρωλίγκα αν παραμείνουν οι Πράσινοι στην κορυφαία ευρωπαϊκή μπασκετική διοργάνωση, ανέφερε μέσω του sportdog ο Ντίνος Καλαμπάκος.

Ο γνωστός προπονητής αναφέρθηκε ακόμα στη λύση του Βόβορα που όλα δείχνουν ότι θα πορευτεί το Τριφύλλι, στην περίπτωση του Νίκου Παππά αλλά και στον Λεωνίδα Κασελάκη. 

"Καλό θα είναι αν μείνει στην Ευρωλίγκα ο Παναθηναϊκός. Και για την Ευρωλίγκα και για τον Παναθηναϊκό αλλά και για το ελληνικό μπάσκετ. Βέβαια, ο καθένας κάνει κουμάντο στην τσέπη του όπως μπορεί. Αλλά αυτό δείχνει να είναι το υψηλότερο επίπεδο μπάσκετ στην Ευρώπη. Θα είναι λυπηρό, πάντως, αν φύγει ο Δημήτρης από τον Παναθηναϊκό, γιατί θα κλείσει έναν κύκλο 40 ετών της οικογένειάς του στην ομάδα. Αλλά δεν ξέρουμε πώς είναι τα πράγματα, πόσο εξαντλήθηκε οικονομικά, συναισθηματικά, αν δεν μπορεί να συνεχίσει ή απλώς δεν θέλει να συνεχίσει. Η οικογένειά του στήριξε πολύ τον Παναθηναϊκό όλα αυτά τα χρόνια και έκανε τους οπαδούς πολύ υπερήφανους", σχολίασε αρχικά μέσω του sportdog ο Ν. Καλαμπάκος.

Τις εξελίξεις με το ρόστερ της ομάδας πώς τις σχολιάζετε; Από τον Παπαπέτρου μέχρι τον Νίκο Παππά. 

"Έχουν να στηριχτούν στα νέα δεδομένα, η ομάδα θα εξυπηρετηθεί μόνο από τα έσοδά της. Οπότε μπήκαν στο παιχνίδι και για τον Παπαπέτρου, το χαρτί, το στυλό, τι χρωστάμε, τι έχουμε κ.λπ. Θα μπουν οι τεχνοκράτες και θα πουν το ένα και το άλλο. Ο Βόβορας που θα είναι ο νέος προπονητής, στα δύο κιτ κατ που έκανε τα πήγε καλά. Είναι καιρό στην ομάδα, ξέρει τι γίνεται, μπορεί να τα καταφέρει καλά. Στα δύο παράθυρα που έκανε στις αλλαγές των προπονητών, τα πήγε καλά, Γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις, ξέρει τα καλά και τα κακά του συλλόγου. Νομίζω ότι είναι μια περπατημένη λύση. Νομίζω θα επιστρέψει και ο Παππάς, έχει καλή σχέση με τον Βόβορα και παίζει καλά όταν βρέθηκε υπό τις οδηγίες του". 

Η άποψή σας για τις εξελίξεις με τον Καλάθη και τον Πάνγκος που λέγεται ότι θα είναι ο αντικαταστάτης του;

"Ήταν εμβληματική φυσιογνωμία για τον Παναθηναϊκό αλλά έπαιρνε πολλά λεφτά. Άρα κάπου ο Παναθηναϊκός έκανε μια κίνηση που σχετίζεται με τη νέα κατάσταση. Όσον αφορά τον Πάνγκος, θα τον δούμε στο παρκέ αν έρθει. Μόλις μπει στο παρκέ ένας παίκτης δεν μπορεί να κρυφτεί αν τα καταφέρνει γι' αυτό που επιλέχθηκε ή όχι".

Τέλος, πείτε μου δυο λόγια για τον Κασελάκη που φαίνεται ότι πλησιάζει στον Παναθηναϊκό

ίμιο παιδί, τρομερός εργάτης, πολύ μεγάλη προσπάθεια, αρκετά μεγάλα πράγματα στην καριέρα του, υπερβολικά καλύτερα από ο,τι περιμέναμε. Δεν θα είναι σούπερ σταρ αλλά είναι παιδί πολυεργαλείο για να κάνεις πράγματα στο παρκέ. Τον αμολάς μέσα και κάνεις τη δουλειά σου". 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Η πρώτη μεταγραφή του Μάνου! Αυτός γυρίζει στον ΠΑΟ - Έλληνας και ταλεντάρα - Κάτι κινείται...


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags