Facebook Pixel Sportdog.gr | Αποκάλυψη για τον θάνατο του Κόμπε Μπράιαντ!
| 2020-06-20 06:35:00

Αποκάλυψη για τον θάνατο του Κόμπε Μπράιαντ!

Sportdog Team
Αποκάλυψη για τον θάνατο του Κόμπε Μπράιαντ!

Μια σημαντική πληροφορία είδε το φως της δημοσιότητας, σχετικά με την μοιραία πτήση του ελικοπτέρου του Bryant, που κόστισε τη ζωή στον ίδιο, την κόρη του Gianna κι ακόμα επτά επιβάτες, τον περασμένο Ιανουάριο.

Όπως αναφέρει το Nbaholics.gr, σύμφωνα λοιπόν με τον προσωπικό βοηθό του Bryant, Crate Brady, είχε γίνει αλλαγή στην ώρα της πτήσης το προηγούμενο απόγευμα, έπειτα από επιθυμία του Bryant. “Την προηγούμενη ημέρα, είχα κληθεί να ενημερώσω τον πιλότο μας, ότι θα γίνει αλλαγή στην ώρα που θα πετούσαμε την Κυριακή. Περίπου στις 6 με 7 το απόγευμα, έκανα την αλλαγή.

Επειδή ο Bryant ήθελε να παρακολουθήσει ακόμα ένα ματς, πριν αυτό της ομάδας του, ήθελε να φύγουμε νωρίτερα. Έτσι, ενώ επρόκειτο να πετάξουμε στις 9:45 το πρωί, άλλαξα την ώρα στις 9:00“, αναφέρει στον Sam Goodwin του Yahoo Sport Australia. Μάλιστα, όπως αναφέρει ο Brady, η πτήση καθυστέρησε κι ένα τέταρτο, επειδή είχαν ενημέρωση για άσχημες καιρικές συνθήκες στην περιοχή. Φυσικά γεννούνται διάφορα ερωτήματα, με το ποια θα ήταν η εξέλιξη των γεγονότων αν δεν είχε γίνει αυτή η αλλαγή στην ώρα. Με βάση τις καιρικές συνθήκες της ημέρας, λίγο μετά την συντριβή του ελικοπτέρου η ατμόσφαιρα καθάρισε από την ομίχλη που υπήρχε. Πιθανόν λοιπόν να μην είχε την κατάληξη που γνωρίζουμε, η μοιραία πτήσης της 26ης Ιανουαρίου.

Όλα αυτά είναι μόνο εικασίες που μπορούμε πλέον να κάνουμε, καθώς η ιστορία “έγραψε” με οδυνηρό τρόπο κι αυτό δεν αλλάζει. Δυστυχώς.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags