Facebook Pixel Φενερμπαχτσέ - Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς: Ολοκλήρωσε τις συζητήσεις με τη διοίκηση της ομάδας και αναχώρησε από την Κωνσταντινούπολη
| 2020-06-19 16:00:00

Νέα εξέλιξη με Ζοτς στη Φενέρ - Μην τον έχετε σίγουρο - Θα τραβήξει αυτή η ιστορία!

Sportdog Team
Νέα εξέλιξη με Ζοτς στη Φενέρ - Μην τον έχετε σίγουρο - Θα τραβήξει αυτή η ιστορία!

Φενερμπαχτσέ - Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς: Ολοκλήρωσε τις συζητήσεις με τη διοίκηση της ομάδας και αναχώρησε από την Κωνσταντινούπολη, με προορισμό το Βελιγράδι, το μεσημέρι της Παρασκευής (19/6).

Στο αεροδρόμιο της Πόλης, τον συνόδευσε ο πρόεδρος της «Φενέρ», Αλί Κοτς. Οι δύο άνδρες θα επικοινωνήσουν ξανά στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, όταν και ο «Ζοτς» θα δώσει στον Αλί Κοτς την απάντησή του για το αν θα παραμείνει τεχνικός της πρωταθλήτριας Euroleague 2017.

Mετά από αρκετά ραντεβού, οι δύο πλευρές δεν έφθασαν σε οριστικά συμπεράσματα ως προς την επέκταση ή μη της συνεργασίας τους, καθώς ο πολυνίκης προπονητής της Euroleague, Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, ενημέρωσε τη διοίκηση της Φενερμπαχτσέ πως θα ήθελε πρώτα να συζητήσει με την οικογένειά του τα επαγγελματικά σχέδιά του για το μέλλον.

Πάντως, από τα σερβικά ΜΜΕ προέκυπτε πριν την άφιξη του Ομπράντοβιτς στην Πόλη, πως ο ίδιος αισθάνεται την ανάγκη να ξεκουραστεί για έναν χρόνο, απέχοντας από τις δραστηριότητες του μπάσκετ. Από την πλευρά τους, οι άνθρωποι της Φενερμπαχτσέ έκαναν ό,τι μπορούσαν αυτήν την εβδομάδα για να μεταπείσουν τον κορυφαίο Ευρωπαίο προπονητή. Το δεδομένο, πως δηλαδή η διοίκηση της Φενερμπαχτσέ θα προχωρήσει σε μείωση του μπάτζετ ενόψει της νέας σεζόν δεν άλλαξε πάντως, κάτι που γνωρίζει ο «Ζοτς».

Η Φενερμπαχτσέ εξέδωσε σήμερα (19/6) ανακοίνωση για το τέλος των διαπραγματεύσεων με τον Σέρβο τεχνικό. «Οι διαπραγματεύσεις για τον σχεδιασμό της νέας σεζόν μεταξύ του προπονητή της Φενερμπαχτσέ, Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, και του προέδρου, Αλί Κοτς, ολοκληρώθηκαν. Ο Ομπράντοβιτς αναχώρησε από την Κωνσταντινούπολη και θα απαντήσει στον σύλλογό μας όσον αφορά στη νέα σεζόν, στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, αφού πρώτα συζητήσει με την οικογένειά του. Συνεπώς, οι όποιες εξελίξεις θα ανακοινωθούν στους φιλάθλους μας εντός των επόμενων ημερών».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags