Facebook Pixel Ολυμπιακός – Κώστας Σλούκας: Θα καθορίσει το μέλλον του Σλούκα η ενδεχόμενη παραμονή του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στη Φενέρ
| 2020-06-21 20:59:00

"Ρουκέτες" από μάνατζερ Σλούκα - Ανατροπή με Ολυμπιακό; - Αποκαλύψεις για Φενέρ, Ζοτς και οφειλές!

Sportdog Team
"Ρουκέτες" από μάνατζερ Σλούκα - Ανατροπή με Ολυμπιακό; - Αποκαλύψεις για Φενέρ, Ζοτς και οφειλές!

Ολυμπιακός – Κώστας Σλούκας: Νέα δεδομένα για τον Έλληνα γκάρντ και τους Ερυθρόλευκους.

Ο μάνατζερ του παίκτη, Παναγιώτης Καπάζογλου μιλώντας στο Onsports FM στον Alpha Radio 98.9 ξεκαθάρισε πως η παραμονή η όχι του Ζέλικο Ομπράντοβιτς θα καθορίσει το μέλλον του Έλληνα γκαρντ.

Για την ώρα το θέμα της παραμονής ή όχι του Σέρβου τεχνικού στον πάγκο της Φενέρ, βρίσκεται στον… αέρα και ακόμα δεν έχουν υπάρξει συζητήσεις της τουρκικής ομάδας για πιθανές προτάσεις μείωσης συμβολαίων στους παίκτες.

«Τα πράγματα μπήκαν σε μια σειρά, υπάρχει μια διαδικασία διαπραγματεύσεων της Φενέρμπαχτσε με τον Ομπράντοβιτς. Την επόμενη εβδομάδα θα υπάρξει λογικά η απόφαση για το αν θα συνεχίσει ή όχι. Από εκεί και πέρα θα αρχίσει η διαδικασία των συζητήσεων με τους παίκτες, υπάρχουν διάφορα που ακούγονται για μειώσεις και προτάσεις. Θα δούμε τι θα γίνει», είπε αρχικά ο Παναγιώτης Καπάζογλου και πρόσθεσε:

«Σε τέτοιες περιπτώσεις λίγο-πολύ όλοι κρατάν τα χαρτιά τους κλειστά. Όλοι βασικά έχουν στο μυαλό τους διαφορετικά πράγματα. Αυτό που καταλαβαίνω, από τις διαφορετικές κουβέντες με ανθρώπους που συναντήθηκε στην Κωνσταντινούπολη, έφυγε από εκεί όντας πιο κοντά στη συμφωνία από ότι όταν πήγε. Όταν πήγε ήταν πιο κάτω από το 50-50 οι πιθανότητες και τώρα είναι πιο πάνω, αυτό καταλαβαίνω. Για αυτό τον λόγο έγιναν και τρία ραντεβού με τον πρόεδρο, φαντάζομαι πως αν ήταν αρνητικά τα πράγματα δεν θα έκαναν δεύτερο και τρίτο ραντεβού».

Σχετικά με το αν θα μετρήσει στην απόφαση του Σλούκα πιθανή παραμονή του Ομπράντοβιτς, απάντησε: «Θα πρέπει να δούμε συνολικά το ποιο είναι το πλάνο και το σχέδιο και ποια εικόνα υπάρχει από την πλευρά της Φενέρμπαχτσε για τις επόμενες χρονιές. Προφανώς έχει δηλώσει και ο ίδιος ο Κώστας πως η παρουσία του Ομπράντοβιτς ήταν ο βασικός λόγος που πήγε στη Φενέρμπαχτσε και που ανανέωσε την τελευταία φορά με τη Φενέρ».

Ενώ για το αν έχουν γίνει επαφές με τη Φενέρμπαχτσε, είπε: «Οι μοναδικές συζητήσεις που υπήρξαν ήταν κάποια διαδικαστικά κομμάτια από τις 13 Μαρτίου και μετά, που απασχόλησαν όλες τις ομάδες, για τα θέματα του κλεισίματος της χρονιάς, αν θα τελείωνε ή όχι. Δεν έχει γίνει κάποια άλλη συζήτηση γιατί προτεραιότητα είχε για προφανής λόγους το θέμα του προπονητή».

Όσο για το αν επιβεβαιώνονται οι φήμες για οφειλές στους παίκτες, σχολίασε: «Η κατάσταση είναι αρκετά ως πολύ καλή θα έλεγα για τα δεδομένα και της χρονιάς που ζούμε. Δεν θέλω να κάνω τον λογιστή, αλλά δεν υπάρχουν προβλήματα τέτοια που να πεις «εγώ φεύγω». Είναι τακτοποιημένα τα πράγματα και είναι σε μια κατάσταση που βρίσκονται οι περισσότερες ομάδες της Euroleague».

Ενώ για το αν υπάρχουν προτάσεις για τον Κώστα Σλούκα, απάντησε: «Επίσημες προτάσεις δεν μπορούν να γίνουν από τη στιγμή που ο αθλητής έχει συμβόλαιο. Ο Σλούκας είναι ένας αθλητής που βρίσκεται στην καλύτερη πεντάδα της Ευρωλίγκας και οι ομάδες που θα μπορούσαν να έχουν στόχο τον Κώστα είναι συγκεκριμένες. Οι περισσότερες από αυτές εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους σε περίπτωση που αλλάξει το στάτους του με τη Φενέρμπαχτσε. Αυτά είναι δεδομένα που αλλάζουν. Σήμερα μπορεί να φαίνεται πιο ελκυστικό κάτι και κάποια άλλη στιγμή να φαίνεται λιγότερο ελκυστικό. Όλα ανήκουν σε μια πιο υποθετική σφαίρα, υπάρχει πάντα το «αν». Από τη στιγμή που υπάρχει ένα «αν», δεν μπορείς να εξετάσεις τα δεδομένα σε ρεαλιστική βάση».

Σχετικά με το μεταγραφικό παζάρι και πόσο έχει επηρεαστεί από τον κορονοϊό, ανέφερε: «Είναι ένα διαφορετικό παζάρι. Υπάρχουν δυο βασικές διαφορές. Η μια είναι υποκειμενική. Με δεδομένο ότι οι αγωνιστικές υποχρεώσεις τελείωσαν στις 13 Μαρτίου είμαστε σε μια άτυπη μεταγραφική περίοδο για τρεις μήνες και νομίζουμε πως είμαστε στον Αύγουστο. Συζητάμε για τρεις μήνες τώρα οπότε καταλαβαίνετε. Σε κανονικές συνθήκες τώρα θα τελείωναν τα πρωταθλήματα και τώρα θα βγαίναν στο παζάρι οι πιο μεγάλες ομάδες. Συνήθως τον Ιούνιο γίνονται οι μεταγραφές των πρωτοκλασάτων στην Ευρωλίγκα και οι ανανεώσεις όσων είναι στις ομάδες τους. Αυτό γίνεται και φέτος, αλλά είναι λίγες οι δραστήριες ομάδες και κάποιες που δείχνουν μια κινητικότητα αλλά θα κινηθούν σε χαμηλότερες μεταγραφικές κινήσεις. Αυτά για την Ευρωλίγκα. Από εκεί και μετά φαίνεται πως υπάρχει μια διστακτικότητα. Ο Ολυμπιακός δείχνει να κινείται, ο Παναθηναϊκός μετά τις εξελίξεις έκανε μια κίνηση και θα κάνει την επόμενη εβδομάδα κι από εκεί και πέρα υπάρχει η ΑΕΚ, το Περιστέρι και ο Προμηθέας. Οι άλλες ομάδες δεν έχουν κάνει σχεδόν καμία κίνηση».

Τέλος, για τη δουλειά του μάνατζερ και πόσο δύσκολη είναι, επεσήμανε: «Όλες οι δουλειές χρειάζονται κάποια πράγματα και όλες έχουν τη δυσκολία τους. Είναι μια δουλειά που απαιτεί μεγάλη δραστηριότητα και μεγάλη συγκέντρωση σε μικρό διάστημα. Υπάρχει ένα δίμηνο-τρίμηνο που εξαρτώνται πολλά για την επόμενη χρονιά. Ο τρόπος που είναι φτιαγμένες οι αθλητικές συμβάσεις, ένα λάθος ενός καλοκαιριού μπορεί να βαραίνει τον αθλητή για χρόνια χωρίς εύκολη δυνατότητα διόρθωσης. Για αυτό υπάρχει μεγάλη ευθύνη και θέλει προσοχή. Το σημαντικό είναι να υπάρχει συγκέντρωση και ανάλυση στοιχείων και πληροφοριών όταν ένας παίκτης είναι στην ευχάριστη θέση να έχει περισσότερες από μια προτάσεις…».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags