Facebook Pixel Το... φυσάει και δεν κρυώνει - "Ακόμα έχω άσχημα συναισθήματα από τον τελικό του '12 με Ολυμπιακό"!
Μπάσκετ
| 2020-06-22 12:48:00

Το... φυσάει και δεν κρυώνει - "Ακόμα έχω άσχημα συναισθήματα από τον τελικό του '12 με Ολυμπιακό"!

Sportdog Team
Το... φυσάει και δεν κρυώνει - "Ακόμα έχω άσχημα συναισθήματα από τον τελικό του '12 με Ολυμπιακό"!

Ο Αντρέι Βοροντσέβιτς παραχώρησε συνέντευξη στην "Izvestia" και ρωτήθηκε σχετικά με τον περίφημο τελικό της Πόλης με τον Ολυμπιακό, όταν οι Ερυθρόλευκοι έκαναν επική ανατροπή και πήραν το τρόπαιο με καλάθι στην εκπνοή του Γιώργου Πρίντεζη, λέγοντας ότι εκείνο το ματς του προκαλεί ακόμα άσχημα συναισθήματα.

«Εκείνος ο τελικός με τον Ολυμπιακό ακόμη μου προκαλεί άσχημα συναισθήματα. Μετά το ματς, όλοι ήμασταν εξαιρετικά απογοητευμένοι, σαν να είχε γυρίσει ανάποδα όλος ο κόσμος μας. Ήμασταν μπροστά με 19 πόντους, αλλά ξεκίνησαν να αντιδρούν και τελικά μας νίκησαν μ' ένα σουτ του Πρίντεζη. Η τύχη βοηθά του δυνατούς και τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει το αποτέλεσμα. Πάντως, πιστεύω ότι όλοι πήραμε ένα μάθημα και γίναμε πιο δυνατοί» απάντησε ο Βοροντσέβιτς.

Όσο για το αν θα παραμείνει στην ΤΣΣΚΑ, έπειτα από την ολοκλήρωση του συμβολαίου του, τόνισε: «Είναι προφανές πως η κατάσταση στη χώρα μας, αλλά και σε όλο τον πλανήτη, είναι δύσκολη και ίσως η ομάδα να δουλεύει για πιο σημαντικά πράγματα αυτή τη στιγμή. Περιμένω, ο ατζέντης μου έχει αναλάβει τις διαπραγματεύσεις».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags