Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Δεν παραιτήθηκε ο Αλβέρτης - Γιατί είναι στον αέρα - Αυτός είναι ο τεράστιος κίνδυνος
| 2020-06-23 15:02:00

Δεν παραιτήθηκε ο Αλβέρτης - Γιατί είναι στον αέρα - Αυτός ο μεγάλος κίνδυνος - Κάγκελο οι οπαδοί

του Pick n' Scroll
Δεν παραιτήθηκε ο Αλβέρτης - Γιατί είναι στον αέρα - Αυτός ο μεγάλος κίνδυνος - Κάγκελο οι οπαδοί

Παναθηναϊκός: Όποιος νόμιζε ότι οι περιπέτειες στον μπασκετικό Παναθηναϊκό ολοκληρώθηκαν, έχει καταλάβει πλέον ότι έχει κάνει μεγάλο λάθος. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τα κοινά, αλλά καθώς φαίνεται υπάρχει και συνέχεια.

Το τοτέμ του Παναθηναϊκού, ο Φραγκίσκος Αλβέρτης, που είναι στο "τριφύλλι" από το 1990 και σε αρκετά πόστα, αναφέρεται ότι αναμένεται να δει την πόρτα της εξόδου τις επόμενες ώρες.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού έχει μείνει με ανοιχτό το στόμα και ρωτάει το γιατί. Απάντηση δεν είναι εύκολο να δοθεί, αλλά σίγουρα δεν τίθεται θέμα παραίτησης του "Φράγκι". Πιο πολύ με αποπομπή μοιάζει η ιστορία, παρά με οτιδήποτε άλλο. Αποπομπή, που πιθανότατα να έχει να κάνει με τις δηλώσεις που έκανε ο μεγάλος αρχηγός πριν από μερικές μέρες σε ραδιοφωνική εκπομπή.

Ο Μάνος Παπαδόπουλος από την άλλη, η ψυχή του μπασκετικού Παναθηναϊκού, μοιάζει κι αυτός σε διαδικασία αποχώρησης. Με τη Ζενίτ του Τσάβι Πασκουάλ να του έχει κάνει σχετική πρόταση και να περιμένει την απάντησή του. Όλα τα ενδεχόμενα είναι πιθανά εδώ που έχει φτάσει η κατάσταση. Τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί ούτε για τον Παπαδόπουλο, ούτε για τον Αλβέρτη.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στο πιο κρίσιμο σημείο της σύγχρονης ιστορίας του και ουδείς μπορεί να προβλέψει τη συνέχεια. Προπονητές και παίκτες της ομάδας παρακολουθούν τις εξελίξεις, περιμένοντας να δουν που πάει η κατάσταση.

Και ο κόσμος της ομάδας είναι κρεμασμένος στα κάγκελα, θέλοντας να πιστέψει ότι αυτά που ακούει και βλέπει είναι ψέματα.

Μέσα σε όλα οι φίλοι του Παναθηναϊκού φοβούνται το ενδεχόμενο όχι ακριβώς διάλυσης, αλλά αποσύνθεσης. Αν και κανείς δεν μπορεί να βάλει το χέρι του στη φωτιά, δεν υπάρχει τέτοιος κίνδυνος. Αλλά σίγουρα χρειάζεται χρόνος και υπομονή για να δούμε όλοι πού θα καθίσει η μπίλια.

Μέχρι πρότινος ο Ολυμπιακός είχε του κόσμου τα προβλήματα. Τώρα ο Ολυμπιακός ζει σε ηρεμία και ευτυχία και ας είναι στην Α2. Αντίθετα ο Παναθηναϊκός έχει ένα βουνό μπροστά του και μένει να δούμε αν θα το προσπεράσει με επιτυχία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Νέος Παπαπέτρου! Όργιο φημών για "κλοπή" ΠΑΟ από Ολυμπιακό - Ο Γιαννακόπουλος είναι εδώ...

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags