Facebook Pixel Ζέλικο Ομπράντοβιτς - Φενέρμπαχτσέ: Επίσημο: Τέλος ο Οπράντοβιτς από Φενέρ, "δώρο" Σλούκα σε Ολυμπιακό - Τι θα κάνει του χρόνου
| 2020-06-24 00:56:00

Επίσημο: Τέλος ο Οπράντοβιτς από Φενέρ, "δώρο" Σλούκα σε Ολυμπιακό - "Βόμβα" με τον διάδοχο του!

Sportdog Team
Επίσημο: Τέλος ο Οπράντοβιτς από Φενέρ, "δώρο" Σλούκα σε Ολυμπιακό - "Βόμβα" με τον διάδοχο του!

Ζέλικο Ομπράντοβιτς - Φενέρμπαχτσέ: Παρελθόν αποτελεί και επίσημα από τη Φενέρμπχατσέ ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μετά από επτά χρόνια.

Ο τουρκικός σύλλογος ανακοίνωσε το βράδυ της Τρίτης πως ο Σέρβος κόουτς τους ενημέρωσε ότι δεν θα συνεχίσει στην ομάδα, αφού αποφάσισε να μείνει έναν χρόνο εκτός γηπέδων για να ξεκουραστεί, όπως είχε συμβεί και στην αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό.

Με τη Φενέρμπαχτσε ο Ομπράντοβιτς κατέκτησε μία EuroLeague (2017) απέναντι στον Ολυμπιακό, τέσσερα πρωταθλήματα Τουρκίας (2014, 2016, 2017, 2018) και τρία κύπελλα Τουρκίας (2016, 2019, 2020).

Η αποχώρησή του Ζοτς και η μείωση του μπάτζετ στη Φενέρ, ανοίγει πλέον τον δρόμο για να έρθει ο Κώστας Σλούκας στον Ολυμπιακό (υπάρχει συμφωνία του παίκτη με τους Πειραιώτες εδώ και μέρες), ενώ παράλληλα αναμένεται να υπάρξουν κι άλλες ηχηρές αποχωρήσεις από το ρόστερ.

Όσον αφορά τον διάδοχό του, ήδη στην Τουρκία έχουν... φουντώσει τα σενάρια, πως Νο1 στη λίστα τους είναι ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Φενέρμπαχτσε:

 

"Όπως ήταν γνωστό ο αξιότιμος προπονητής μας Ζέλικο Ομπράντοβιτς την περασμένη εβδομάδα συναντήθηκε με τον Αλί Κοτς και τον Σεμίχ Οζσόι για το σχεδιασμό της νέας σεζόν. Μετά τις διαπραγματεύσεις ο προπονητής γύρισε στη χώρα του και ήθελε να πάρει την τελική απόφαση μετά από τη συνάντηση με την οικογένειά του. Δυστυχώς θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε σήμερα ότι ο προπονητής έστειλε την απάντησή του στην ομάδα μας και αποφάσισε να μείνει χωρίς ομάδα για ένα χρόνο.

Ως ο αρχιτέκτονας των αμέτρητων επιτυχιών που ήλθε στην οικογένεια της Φενέρμπαχτσε τη σεζόν 2013-14 και κατέκτησε την Euro League το 2017 πρέπει να σεβαστούμε την απόφασή του, καθώς έγραψε με χρυσά γράμμα το όνομά του στη ιστορία του συλλόγου. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ένας θρύλος της Φενέρμπαχτσε, θα συνεχίσει να είναι μέλος της οικογένειάς μας για πάντα, με τα επιτεύγματα και απερίγραπτη χαρά που μας έφερε".

Από την πλευρά του ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δήλωσε: "Ύστερα από επτά σεζόν το μόνο που έχει μείνει είνα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου στον πρώην πρόεδρο, Αζίζ Γιλντιρίμ και τη διοίκησή του και στον τωρινό πρόεδρο, Αλί Κοτς, τον αντιπρόεδρο, Σεμίχ Οζσόι και τη διοίκησή τους για τη στήριξη. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στους παίκτες που δουλέψαμε μαζί για επτά χρόνια.

Ήταν οι σημαντικοί, που έφεραν αυτά τα εξαιρετικά αποτελέσματα. Ξεχωριστά "ευχαριστώ" και στον κόσμο, που δίχως αυτόν η δουλειά μας δεν έχει αξία. Έδειξαν την ασταμάτητη στήριξη και αγάπη τους σε κάθε στιγμή αυτών των επτά όμορφων χρόνων. Υπήρχαν πολλές στιγμές που δεν θα ξεχάσω στη ζωή μου".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags