Facebook Pixel Ρεπορτάζ που "καίει" για τον πάγκο της Φενέρ: "Αυτό δίνει... πόντους στην επιλογή Γιασικεβίτσιους"!
| 2020-06-29 15:45:00

Ρεπορτάζ που "καίει" για τον πάγκο της Φενέρ: "Αυτό δίνει... πόντους στην επιλογή Γιασικεβίτσιους"!

Sportdog Team
Ρεπορτάζ που "καίει" για τον πάγκο της Φενέρ: "Αυτό δίνει... πόντους στην επιλογή Γιασικεβίτσιους"!

Μπορεί ο μέχρι πρότινος τεχνικός της Φενέρμπαχτσε, Ζέλικο Ομπράντοβιτς να αποχώρησε, οικειοθελώς, μπορεί τα "αστέρια" της Φενέρ να επιλέγουν άλλες ομάδες, αλλά ο γενικός διευθυντής της, Μαουρίτσιο Τζεραρντίνι ανανέωσε μέχρι το 2022. 

Ο Ιταλός παράγοντας με τεράστια εμπειρία στο ΝΒΑ, στους Τορόντο Ράπτορς και στην Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, υπέγραψε διετές συμβόλαιο επέκτασης της συνεργασίας του με τη διοίκηση της ομάδας της Κωνσταντινούπολης. 

Αυτό το διάστημα ο Τζεραρντίνι κάνει ασφυκτικό "pressing" στον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, προσπαθώντας να τον πείσει να διαδεχτεί τον Ομπράντοβιτς στην τεχνική ηγεσία της Φενέρ. Μία δύσκολη αποστολή, καθώς εκτός από τις πιέσεις για παραμονή στη Ζαλγκίρις, ο "Σάρας" θα ήθελε πολύ να διαδεχτεί τον Σβέτισλαβ Πέσιτς στην Μπαρτσελόνα.

Μάλιστα, όπως αναφέρει ο Τούρκος δημοσιογράφος, Ουγκούρ Οζάν Σολάκ, ο "Σάρας" είναι η επιλογή που κερδίζει πόντους περισσότερο από κάθε άλλη αυτή τη στιγμή στην τουρκική ομάδα, ενώ τονίζει πως η μοναδική εναλλακτική λύση, σε περίπτωση που ο Λιθουανός αρνηθεί, είναι ο Ερντέμ Τσαν.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags