Facebook Pixel Ολυμπιακός - Βασίλης Σπανούλης: Τρομερές ατάκες - Γιατί έφυγε από το NBA
| 2020-06-30 23:55:00

Τρομερές ατάκες Σπανούλη: "Γι' αυτό γύρισα από το ΝΒΑ στον Παναθηναϊκό - Αν έμενα θα..." (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Τρομερές ατάκες Σπανούλη: "Γι' αυτό γύρισα από το ΝΒΑ στον Παναθηναϊκό - Αν έμενα θα..." (ΒΙΝΤΕΟ)

Ολυμπιακός - Βασίλης Σπανούλης: Ο "Kill Bill" παραχώρησε συνέντευξη στον Αντώνη Νικοπολίδη στο πλαίσιο της εκπομπής "2004 δευτερόλεπτα" της Cosmote TV.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην πορεία του στο NBA και την επιλογή να μείνει μόνο μια σεζόν στις ΗΠΑ.

Ο θρύλος των Πειραιωτών παραδέχθηκε ότι δεν ζύγισε καλά τα δεδομένα εξαιτίας της μεγάλης επιθυμίας του να παίξει στο NBA, ενώ τόνισε πως αν έμενε στις ΗΠΑ δεν θα είχε γνωρίσει τη σύζυγό του και ίσως να μην είχε κάνει οικογένεια.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Το σκέφτομαι πάρα πολλές φορές, σκέφτομαι πως αν έμενα εκεί, θα ήταν άλλη η ζωή μου. Σίγουρα, πάντως, δεν θα γνώριζα τη γυναίκα μου και δεν θα έκανα αυτή την οικογένεια! Οπότε, έχει και τα καλά του.

Από την άλλη, ίσως και το πείσμα μου, άμα το διαβάσεις ανάποδα, με έκανε να γυρίσω πίσω. Ήταν κάτι που το απομυθοποίησα. Ήθελα να αποδείξω ότι είμαι ένας από τους καλύτερους, ότι ήταν μια κακή παρένθεση όλο αυτό. Πιστεύω ότι, κυρίως στην Αμερική, είναι τελείως διαφορετική η οργάνωση, είναι business.

Παίζει μεγάλο ρόλο το timing. Να βρεθείς στο κατάλληλο μέρος, την κατάλληλη στιγμή. Επειδή είχα μεγάλη όρεξη να πάω και να παίξω εκεί, δεν τα ζύγισα καλά. Αν γυρνούσα το χρόνο πίσω, θα πήγαινα, αλλά θα τα ζύγιζα καλύτερα».

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags