Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ μίλησε για την μεταγραφή στην ΤΣΣΚΑ.
| 2020-07-01 13:14:00

Τρομερές ατάκες Μιλουτίνοφ: "Γι αυτό λυπάμαι στον Ολυμπιακό! Είμαι αφοσιωμένος στην ΤΣΣΚΑ"

Sportdog Team
Τρομερές ατάκες Μιλουτίνοφ: "Γι αυτό λυπάμαι στον Ολυμπιακό! Είμαι αφοσιωμένος στην ΤΣΣΚΑ"

Ολυμπιακός: Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ μίλησε για την μεταγραφή στην ΤΣΣΚΑ.

Ο Σέρβος σέντερ αναφέρθηκε στα όσα έζησε στον Ολυμπιακό, ενώ τόνισε πως λυπήθηκε πάρα πολύ που δεν κατακτήσανε την Ευρωλίγκα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην ιστοσελίδα nova.rs:

«Ο Ολυμπιακός ήταν η πρώτη μου ομάδα εκτός Σερβίας. Όταν φεύγει ένας παίκτης από την πατρίδα του, πάντα είναι επιφυλακτικός. Όμως από την πρώτη μέρα ήταν πολύ όμορφα όλα, από την πόλη και τους συμπαίκτες μου, μέχρι τους ανθρώπους στο κλαμπ. Το μόνο για το οποίο λυπάμαι είναι που δεν κατακτήσαμε την Ευρωλίγκα. Όμως ξέρω πως έδωσα σε αυτά τα πέντε χρόνια τα πάντα για να τα καταφέρουμε. Απλά δεν τα καταφέραμε», τόνισε.

«Ήρθα στην πρωταθλήτρια Ευρώπης και πιστεύω πως θα συνεχίσει να είναι τέτοια. Έχω βρεθεί πολλές φορές στη Μόσχα και ξέρω πώς είναι. Σίγουρα είναι τελείως διαφορετικά από την Αθήνα, αλλά αν δεν ήταν και εκείνη μια όμορφη πόλη, δεν θα είχε πάνω από 10 εκατ. κατοίκους. Ανυπομονώ να πάω εκεί», πρόσθεσε.

Όσο για το ΝΒΑ και αν εξακολουθεί να είναι στο μυαλό του; «Χάρηκα όταν με επέλεξαν οι Σπερς, δεν θα πω ψέματα. Όμως τώρα είμαι απόλυτα αφοσιωμένος στην ΤΣΣΚΑ, όπως ήμουν και στον Ολυμπιακό όσο ήμουν εκεί. Πάντα ήμουν συγκεντρωμένος στην ομάδα μου και δεν κοίταζα το επόμενο βήμα, το ΝΒΑ ή οπουδήποτε αλλού».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags