Facebook Pixel Επίσημο το "μπαμ" της δεκαετίας στην Ευρωλίγκα: Στην Μπαρτσελόνα ο Γιασικεβίτσιους!
| 2020-07-02 12:15:00

Επίσημο το "μπαμ" της δεκαετίας στην Ευρωλίγκα: Στην Μπαρτσελόνα ο Γιασικεβίτσιους! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Επίσημο το "μπαμ" της δεκαετίας στην Ευρωλίγκα: Στην Μπαρτσελόνα ο Γιασικεβίτσιους! (ΦΩΤΟ)

Αυτό που ακουγόταν τις τελευταίες ώρες έγινε τελικά πραγματικότητα και επίσημα: ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους αφήνει την Ζαλγκίρις μετά από έξι χρόνια (ένα ως βοηθός και πέντε ως head coach) και αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της Μπαρτσελόνα!

Ο "Σάρας" αποχώρησε από το Κάουνας κάνοντας χρήση ενός ειδικού όρου του συμβολαίου του, επιλέγοντας την αγαπημένη του "Μπάρτσα" για συναισθηματικούς λόγους κι ενώ η Φενέρμπαχτσε του είχε καταθέσει μεγάλη πρόταση, πάνω από 1,5 εκατ. ευρώ τον χρόνο!

Ο 44χρονος τελικός υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με τους Καταλανούς, όπου έπαιξε από το 2000 μέχρι το 2003 και την σεζόν 2012/13, κατακτώντας την Ευρωλίγκα (2003), δύο πρωταθλήματα και τρία κύπελλα Ισπανίας.

Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε την συμφωνία με τον "Σάρας" με μια φωτογραφία του όπου φιλάει την φανέλα της ομάδας, ενώ η Ζαλγκίρις τον αποχαιρέτησε, ευχαριστώντας τον για όσα πρόσφερε στον λιθουανικό σύλλογο.

«Έξι χρόνια στα πράσινα και τα λευκά. Ήταν μια απίστευτη διαδρομή. Εις το επανιδείν, Σάρας. Είναι το τέλος μιας εποχής. Σε ευχαριστούμε για όλα, κόουτς», έγραψε η Ζαλγκίρις.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags