Facebook Pixel Βασίλης Σπανούλης - Ολυμπιακός: Σπανούλης: Μπορούσα να έχω μία ακόμα Ευρωλίγκα – Η… υπόσχεση για τον Ολυμπιακό της νέας σεζόν!
Μπάσκετ
| 2020-07-02 19:55:00

Σπανούλης: Μπορούσα να έχω μία ακόμα Ευρωλίγκα – Η… υπόσχεση για τον Ολυμπιακό της νέας σεζόν!

Sportdog Team
Σπανούλης: Μπορούσα να έχω μία ακόμα Ευρωλίγκα – Η… υπόσχεση για τον Ολυμπιακό της νέας σεζόν!

Ο Βασίλης Σπανούλης παραχώρησε συνέντευξη στη Bwin και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην περίοδο καραντίνας λόγω του κορονοϊού, την επόμενη μέρα του μπάσκετ, την καριέρα του και τη νέα σεζόν με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά η συνέντευξη του «ερυθρόλευκου» αρχηγού:

Για το πως πέρασε την καραντίνα: «Προσπαθήσαμε να μείνουμε σπίτι και να ακολουθήσω τις οδηγίες. Ήθελα να εκμεταλλευτώ τον χρόνο μου δημιουργικά. Βέβαια, είχα την τύχη να μένω σε ένα μεγάλο διαμέρισμα, οπότε μου ήταν πιο εύκολο, σε σύγκριση με άλλους ανθρώπους που βίωσαν την καραντίνα σε ένα μικρό σπίτι. Προσπάθησα να περάσω χρόνο με την οικογένεια μου και τη γυναίκα μου».

Για το αν η πανδημία θα επηρεάσει τις ομάδες: «Δεν πιστεύω πως η καραντίνα θα μας επηρεάσει ενόψει της νέας σεζόν. Θα κάνουμε προετοιμασία, θα είμαστε έτοιμοι. Ο κάθε αθλητής που είναι υπεύθυνος θα προσέξει το σώμα του, γιατί έτσι πρέπει, είμαστε επαγγελματίες. Νομίζω πως όλες οι ομάδες φέτος θα παίξουν αρκετά φιλικά για να είναι όλοι έτοιμοι για τη νέα σεζόν».

Για τις στιγμές που ξεχώρισε στο ντοκιμαντέρ «Last Dance»: «Είδα το ντοκιμαντέρ για τους Μπουλς και τον Μάικλ Τζόρνταν, αλλά τα περισσότερα πράγματα τα ήξερα για εκείνον, καθώς τον θαύμαζα, έβλεπε στιγμές του και έχω διαβάσει για εκείνον».

Για τις επιτυχίες στην καριέρα του: «Πολλά πράγματα δεν είχα ονειρευτεί που πέτυχα στην καριέρα μου. Σίγουρα όμως είχα ονειρευτεί να παίξω στο υψηλότερο επίπεδο. Για αυτόν τον λόγο άλλωστε ασχολήθηκα με το μπάσκετ. Ήθελα να γίνω μέλος μιας ομάδας που θα είναι πετυχημένη».

Για το τι του δίνει κίνητρο: «Κίνητρο μου δίνει να ξεχνάει το τι συνέβη στο παρελθόν και να σκέφτεται μόνο το τώρα, το παρόν».

Για το μεγάλο σουτ που ξεχώρισε: «Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιο μεγάλο σουτ, είναι αρκετά αυτά που έβαλα και ήταν σημαντικά, όπως και έχω χάσει. Αλλά και αυτά βέβαια μου έδωσαν δύναμη για να βάλω τα επόμενα».

Για τις στιγμές που θα ήθελε να ξαναζήσει: «Σίγουρα θα ήθελα να ξαναζήσω τους τελικούς της Ευρωλίγκας, ακόμη και αυτούς που έχασα, γιατί θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει μία ακόμη Ευρωλίγκα τουλάχιστον. Με το αν δεν γράφεται ιστορία, αλλά θα ήθελα να τους ξαναπαίξω».

Για τη νέα σεζόν: «Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τα πάντα για να είμαστε πανέτοιμοι. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να κρατήσουμε την ομάδα ψηλά. Να τη ξαναφέρουμε στις επιτυχίες. Εύχομαι να τελειώσει και όλο αυτό με την πανδημία, ώστε να επιστρέψει και ο κόσμος μας στο γήπεδο».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags