Facebook Pixel Sportdog.gr | Το ΝΒΑ σχεδιάζει νέα «φούσκα» στο Σικάγο
| 2020-07-04 02:31:00

Το ΝΒΑ σχεδιάζει νέα «φούσκα» στο Σικάγο

Sportdog Team
Το ΝΒΑ σχεδιάζει νέα «φούσκα» στο Σικάγο

Οι οκτώ ομάδες που δεν έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν στην επανεκκίνηση της σεζόν στο Ορλάντο ενδέχεται να επιτραπεί να συγκεντρωθούν σε μια ξεχωριστή «φούσκα» στο Σικάγο, ανέφερε το ESPN την Πέμπτη. Ενώ οι 16 ομάδες που είναι επί του παρόντος σε θέση πλέι-οφ και έξι άλλες που θα παλέψουν για μια θέση θα ξαναρχίσουν δράση στα τέλη Ιουλίου στο ESPN Wide World of Sports Complex, οι υπόλοιπες οκτώ ομάδες παραλείφθηκαν από το σχέδιο.

Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα οι οκτώ ομάδες να μείνουν χωρίς αγωνιστική δράση από τις 11 Μαρτίου, όταν το NBA σταμάτησε τη σεζόν 2019-20 λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, μέχρι την αρχή της επόμενης σεζόν, που επί του παρόντος έχει προγραμματιστεί να συμβεί περίπου την 1η Δεκεμβρίου. Το συγκεκριμένο σχέδιο του Σικάγο θα επέτρεπε στους Σαρλότ Χόρνετς, Σικάγο Μπουλς, Νιου Γιορκ Νικς, Ντιτρόιτ Πίστονς, Ατλάντα Χοκς, Μινεσότα Τίμπεργουλβς, Κλίβελαντ Καβαλίερς και Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς να διοργανώσουν σύντομα καμπ προετοιμασίας και στη συνέχεια να παίξουν μεταξύ τους. Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι το πλάνο θα μοιάζει σαν το summer league.

Οι ομάδες θα συγκεντρωθούν στο Σικάγο τον Σεπτέμβριο, σύμφωνα με το ESPN. Η εκτελεστική διευθύντρια της Ένωσης Παικτών (NBPA), Μισέλ Ρόμπερτς και ο κομισάριος του ΝΒΑ, Ανταμ Σίλβερ επιθυμούν η «φούσκα» του Σικάγο να ακολουθήσει τα ίδια πρωτόκολλα με τη «φούσκα» του Ορλάντο, με παίκτες και υπαλλήλους να βρίσκονται σε καραντίνα και να υποβάλλονται τακτικά σε ελέγχους για τον Covid-19. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags