Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Καταστροφή" με Σλούκα - Οι αντικαταστάτες του - "Ντου" στον ΠΑΟ
| 2020-07-08 15:23:00

"Καταστροφή" με Σλούκα στον Ολυμπιακό - Στα κάγκελα ο κόσμος - Οι αντικαταστάτες του - Ντου σε ΠΑΟ!

του Pick n' Scroll
"Καταστροφή" με Σλούκα στον Ολυμπιακό - Στα κάγκελα ο κόσμος - Οι αντικαταστάτες του - Ντου σε ΠΑΟ!

Ο κόσμος του Ολυμπιακού κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα, περιμένοντας τις εξελίξεις με τον Κώστα Σλούκα. Είναι μία υπόθεση που έχει τραβήξει πολύ και οι Ολυμπιακοί φοβούνται μήπως και δεν γίνει.

Με τον παίκτη ο Ολυμπιακός έχει συμφωνήσει, αλλά για να γίνει ο γάμος, πρέπει να τον αποδεσμεύσει η Φενέρ. Κάτι που μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει.

Προέκυψε και το ενδιαφέρον της Ρεάλ και ο κόσμος του Ολυμπιακού έχει πλέον ακόμη μεγαλύτερη αγωνία. Αγωνία που έχει να κάνει με την επιθυμία του να δει και πάλι τον Σλούκα στο ΣΕΦ, αλλά και αγωνία, γιατί δεν υπάρχουν πολλοί διαθέσιμοι ποιοτικοί πλέι-μέικερ.

Αν δεν πάρουν οι Πειραιώτες τον Σλούκα, από κει και πέρα οι λύσεις είναι μετρημένες στα δάκτυλα του ενός χεριού. Είναι οι παίκτες που πάνω-κάτω κοιτάζει και ο Παναθηναϊκός.

Ο Λορέντζο Μπράουν, ο Νέιτ Ουόλτερς, ο Μάρτιν Χέρμανσον, ο Μάοντο Λο και ο Τόμας Ουόκαπ. Κανείς από αυτούς δεν είναι της κλάσης του Σλούκα. Και κυρίως κανείς από αυτούς δεν κάνει το γκελ που κάνει στον κόσμο του Ολυμπιακού ο Σλούκας.

Με λίγα λόγια αν δεν υπογράψει στον Ολυμπιακό ο διεθνής γκαρντ, θα είναι καταστροφή για το κλαμπ σε όλα τα επίπεδα. Πάντως, οι της ΚΑΕ δεν ανησυχούν και θεωρούν ότι στο τέλος ο Σλούκας θα παίζει στην ομάδα τους.

Απλά, όπως τονίζουν στο στενό τους περιβάλλον, είναι θέμα χρόνου να τελειώσουν τα βασικά ζητήματα που έχει η Φενέρ, ώστε από κει και πέρα να λύσει τη συνεργασία της με τον διεθνή παίκτη. Στον τελευταίο συν τοις άλλοις οφείλονται χρήματα από τη Φενέρ και πρέπει να λυθεί και αυτό το κεφάλαιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πού να είχε και Δημήτρη! Νέο "μπαμ" στον ΠΑΟ μετά τον Νέντοβιτς - Φτιάχνει δίδυμο-φωτιά!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags