Facebook Pixel Παρουσίασε Καλάθη η "Μπάρτσα": "Τέλειος προπονητής ο Σάρας" - Δεν θα πιστεύετε τι νούμερο πήρε! (vid)
| 2020-07-10 17:35:00

Παρουσίασε Καλάθη η "Μπάρτσα": "Τέλειος προπονητής ο Σάρας" - Δεν θα πιστεύετε τι νούμερο πήρε! (vid)

Sportdog Team
Παρουσίασε Καλάθη η "Μπάρτσα": "Τέλειος προπονητής ο Σάρας" - Δεν θα πιστεύετε τι νούμερο πήρε! (vid)

Και επίσημα από την Μπαρτσελόνα παρουσιάστηκε σήμερα ο Νικ Καλάθης, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο τριών ετών με τους "μπλαουγκράνα" και μάλιστα άλλαξε αριθμό στην φανέλα του, παίρνοντας το... 99, καθώς το 33 που φορούσε χρόνια στον Παναθηναϊκό, ανήκει στον Νίκολα Μίροτιτς.

Ο πρώην άσος του Τριφυλλιού έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις, αποθεώνοντας την ομάδα της Καταλονίας και βγάζοντας το καπέλο στον νέο προπονητή της και πρώην συμπαίκτη του στον Παναθηναϊκό, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Αρχικά ξεκίνησε τις δηλώσεις του, λέγοντας: «Είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξω για μια ομάδα όπως η Μπαρτσελόνα, που είναι πρώτου επιπέδου ομάδα. Για μένα είναι η καλύτερη στην Ευρώπη και για μένα ήταν μια εύκολη επιλογή. 

Έπαιξα στην Ελλάδα για 8 χρόνια και όταν η Μπαρτσελόνα με κάλεσε και μου είπε ότι ενδιαφέρονταν για μένα, είπα γρήγορα το ναι. Για μένα ήταν πάντα όνειρο να έρθω εδώ και μόλις με κάλεσαν δεν δίστασα. Θα έχω συμπαίκτες όπως ο Μίροτιτς, ο Χίγκινς, ο Κλαβέρ».

Για τον Γιασικεβίτσιους: «Ο Γιασικεβίτσιους είναι ο τέλειος προπονητής και μαζί θα κερδίσουμε πολλούς τίτλους. Στην αρχή της καριέρας μου φαινόταν σαν να είναι πολύ σκληρός προπονητής, αλλά τώρα θεωρώ πως είναι τέλειος για την Μπαρτσελόνα».

Για τον Ερτέλ είπε: «Σέβομαι ιδιαίτερα τον Ερτέλ, είναι ένας από τους καλύτερους πάσερ στην Ευρώπη. Νομίζω ότι θα ταιριάξουμε πολύ καλά και δεν θα έχουμε πρόβλημα».

Για τον Μίροτιτς: «Ο Μίροτιτς είναι ο κορυφαίος παίκτης της ομάδας, στον οποίο θα πρέπει να πασάρουμε σε σημαντικές στιγμές του αγώνα. Είναι το σημείο αναφοράς αυτής της ομάδας».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags