Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Έσκασε": Επίσημο το σούπερ deal - Αυτόν "έκλεισε" - Τον ήθελε διακαώς ο Μπαρτζώκας!
| 2020-07-10 17:13:00

"Έσκασε": Επίσημο το σούπερ deal στον Ολυμπιακό - Αυτόν "έκλεισε" - Τον ήθελε διακαώς ο Μπαρτζώκας!

Sportdog Team
"Έσκασε": Επίσημο το σούπερ deal στον Ολυμπιακό - Αυτόν "έκλεισε" - Τον ήθελε διακαώς ο Μπαρτζώκας!

Ολυμπιακός: Με τα ερυθρόλευκα θα συνεχίσει να αγωνίζεται μέχρι το καλοκαίρι του 2022 ο Σάσα Βεζένκοφ!

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με τον άλλοτε φόργουορντ του Άρη και της Μπαρτσελόνα κι έτσι έγινε πράξη η επιθυμία του Γιώργου Μπαρτζώκα, που είχε διαμηνύσει ότι θα ήθελε να παραμείνει στο ρόστερ των Πειραιωτών o 25χρονος.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει:

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Σάσα Βεζένκοφ. Ο 25χρονος φόργουορντ θα φορά την «ερυθρόλευκη» φανέλα για ακόμη δύο χρόνια.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που για τα επόμενα δύο χρόνια θα συνεχίσω να φοράω τη φανέλα του Ολυμπιακού! Ελπίζω να αφήσουμε πίσω μας όλη αυτή τη δύσκολη κατάσταση που βίωσε ο πλανήτης, να έχουμε μια πολύ όμορφη σεζόν και η ομάδα να πετύχει τους στόχους της», είπε ο 25χρονος φόργουορντ μιλώντας στο επίσημο site της ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Και συνέχισε: «Το προσωπικό μου στοίχημα είναι να πετύχω, να καθιερωθώ. Θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να βοηθήσω τον Ολυμπιακό να υλοποιήσει τους στόχους του, που όπως πάντα είναι υψηλοί. Για να τα καταφέρουμε, όμως, θα πρέπει να κρατήσουμε χαμηλά το κεφάλι και να δουλέψουμε σκληρά. Σε όλη αυτή την προσπάθεια πάρα πολύ σημαντική θα είναι και η βοήθεια του κόσμου. Θέλουμε τους φιλάθλους μας στο πλευρό μας και θέλουμε να τους δώσουμε χαρές. Όλα αυτά, όμως, είναι μακρινά τη δεδομένη χρονική στιγμή. Αυτό που επιβάλλεται να κάνουμε σε πρώτη φάση είναι να ξεκινήσουμε τη σκληρή δουλειά από την προετοιμασία, να την συνεχίσουμε καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, να είμαστε ενωμένοι και πιστεύω πως κάτι καλό θα γίνει. Πάνω από όλα βέβαια εύχομαι να έχουμε υγεία. Άλλωστε, μετά και από όλα όσα περάσαμε, αυτό είναι το πιο σημαντικό. Πρέπει να αφήσουμε πίσω όλες τις κακές σκέψεις, να κρατήσουμε τα μαθήματα που πήραμε το διάστημα της καραντίνας και να δούμε τη νέα σεζόν ως μια πρόκληση».

Όταν του ζητήθηκε να γίνει πιο συγκεκριμένος και να οριοθετήσει τους στόχους της χρονιάς που έρχεται, τόνισε: «Γενικά αποφεύγω τα μεγάλα λόγια και ίσως ακουστεί κλισέ, όμως, πρώτα από όλα πρέπει να φτιάξουμε ένα καλό σύνολο και να υπάρξει μια καλή χημεία. Θα έρθουν καινούργιοι παίκτες που πρέπει να ταιριάξουν με τους παλιούς. Οπότε είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για πολύ συγκεκριμένους στόχους, όμως, σίγουρα θέλουμε να διαγράψουμε πολύ καλύτερη πορεία από αυτή που κάναμε τα δύο τελευταία χρόνια και σίγουρα θέλουμε να επαναφέρουμε την ομάδα στο Top επίπεδο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags