Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Δύσκολο του Όγκαστ - Οι εναλλακτικές - Τι ισχύει για Κουφό!
| 2020-07-13 16:01:00

Χαλάει του Όγκαστ - Αυτές είναι οι εναλλακτικές - Πρώην της ΑΕΚ, λίστα Πιτίνο - Τι παίζει με Κουφό!

του Pick n' Scroll
Χαλάει του Όγκαστ - Αυτές είναι οι εναλλακτικές - Πρώην της ΑΕΚ, λίστα Πιτίνο - Τι παίζει με Κουφό!

Ο Παναθηναϊκός έχει αρκετά ανοιχτά μέτωπα στο ρόστερ του, αλλά μέχρι το τέλος του μήνα πιστεύει ότι θα τα έχει κλείσει.

Μία θέση που πρέπει να καλυφθεί είναι αυτή του σέντερ, με παίκτη που θα αποτελέσει το μπακ-απ του Γιώργου Παπαγιάννη. Ο Ζακ Όγκαστ μοιάζει η ιδανική επιλογή, καθώς και καλός παίκτης είναι και τον Παναθηναϊκό γνωρίζει, αλλά και ελληνικό διαβατήριο διαθέτει. Κάτι, που θα δώσει την δυνατότητα στο "τριφύλλι" να αποκτήσει έναν ακόμη ξένο παίκτη στη περιφέρεια.

Οι απαιτήσεις, όμως, του Ζακ Ογκαστ δεν είναι συμβατές με τα λεφτά που θέλει και μπορεί να δώσει ο Παναθηναϊκoς. Οι "πράσινοι" το παλεύουν, αλλά δεν είναι κι εύκολο να τα καταφέρουν.

Από κει και πέρα, αν δεν καθίσει του Όγκαστ, ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ και πρωταθλητής πρόσφατα με την Μπασκόνια, Μάικλ Έρικ, είναι ένας παίκτης που θα δουν με σοβαρότητα. Δεν ικανοποιεί στο έπακρο, αλλά και οι λύσεις στους ψηλούς στα λεφτά που δίνει ο Παναθηναϊκός, δεν είναι πολλές.

Οι περισσότερες μάλιστα είναι στο θυγατρικό πρωτάθλημα του ΝΒΑ, απλά πολλοί παίκτες από αυτούς δεν έχουν ευρωπαϊκή εμπειρία. Όπως οι Κένι Γούτεν και Ρέι Σπάλντινγκ, που ήθελε να φέρει πέρυσι στο ΟΑΚΑ ο Ρικ Πιτίνο.

Είναι καλοί παίκτες, αλλά ξέρουν μόνο το μπάσκετ της Αμερικής και όχι της Ευρώπης.

Εν είδει φημολογίας ακούστηκε και το όνομα του Κώστα Κουφού, αλλά δεν έχει τύχη. Το κασέ του πρώην παίκτη της ΤΣΣΚΑ είναι σε πολύ υψηλά επίπεδα, που δεν μπορεί με τίποτα να πλησιάσει ο Παναθηναϊκoς.

Πάντως, το όνομα του Κουφού δεν ακούγεται για κάποια ομάδα και αυτό προκαλεί απορία, καθώς μιλάμε για έναν παίκτη εγνωσμένης αξίας και με πολλά χρόνια στο ΝΒΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Άναψε "φωτιές" ο Γιαννακόπουλος μετά το πρωτάθλημα στο βόλεϊ - Δείτε τι ανέβασε στο Instagram (ΦΩΤΟ)

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags