Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Αυτόν παίρνει στα γκαρντ, εάν δεν κάτσει του Λαπροβίτολα
| 2020-07-15 14:39:00

Κι αυτός είναι παικταράς! Ποιον παίρνει ο ΠΑΟ, αν δεν κάτσει του Λαπροβίτολα - Καψούρα Βόβορα!

του Pick n' Scroll
Κι αυτός είναι παικταράς! Ποιον παίρνει ο ΠΑΟ, αν δεν κάτσει του Λαπροβίτολα - Καψούρα Βόβορα!

Ο Παναθηναϊκός αισιοδοξεί ότι θα καταφέρει να κάνει δικό του τον Ζακ Όγκαστ. Τον θέλει ο Γιώργος Βόβορας, γιατί τον πιστεύει, αλλά και επειδή θα έχει τη δυνατότητα να πάρει έναν ακόμη ξένο στην περιφέρεια, καθώς ο Ογκαστ έχει ελληνικό διαβατήριο.

Ο Βόβορας θέλει πολύ επίσης τον Νίκολα Λαπροβίτολα. Τον θέλει για τα ποιοτικά του χαρακτηριστικά, αλλά και επειδή έχει έντονη προσωπικότητα που είναι απαραίτητη για το νέο αγωνιστικό σχήμα που ετοιμάζεται. Είναι απαραίτητη μία τέτοια κίνηση, μετά τη φυγή ενός τεράστιου παίκτη, όπως είναι ο Νικ Καλάθης.

Του Λαπροβίτολα, όμως, η υπόθεση δεν είναι καθόλου εύκολη. Και δεν έχει μείνει ελεύθερος από τη Ρεάλ και τον θέλουν και άλλες ομάδες. Και επειδή είναι πιθανό το θέμα να τραβήξει, οι "πράσινοι" κοιτάζουν και άλλες επιλογές που έχουν στα χέρια τους.

Ο Τάιλερ Ένις είναι μία από αυτές. Ο πρώην παίκτης των Λέικερς θέλει να παίξει στην Ευρώπη και ο Παναθηναϊκός τον σκέφτεται πολύ σοβαρά.

Επίσης, πολύ ψηλά στην λίστα παραμένει και ο Μάοντο Λο, ο Γερμανός πλέι-μέικερ της Μπάγερν. Ο Λο, όμως, έχει ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες. Η Μπάγερν θέλει να τον κρατήσει, αλλά η Αλμπα είναι εκείνη που έχει μπει πολύ δυναμικά στο παιχνίδι της απόκτησής του.

Ο Παναθηναϊκoς για να έχει τύχη πρέπει να ανεβάσει τα χρήματα που του δίνει. Ο Λο έχει εμπειρία τόσα χρόνια στα ευρωπαϊκά γήπεδα (για χρόνια ήταν και στις ΗΠΑ και στο πανεπιστήμιο Κολούμπια) και είναι παίκτης που ο Βόβορας θέλει για τη θέση του πλέι-μέικερ.

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένονται εξελίξεις με την περίπτωση, πάντως, του Όγκαστ να είναι εκείνη που μπορεί να προχωρήσει πιο γρήγορα. Κάτι που θα λύσει τα χέρια όλων στον Παναθηναϊκό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Είναι πλέον οριστικό! Εκεί θα συνεχίσει την καριέρα του ο Σλούκας - Θα τρελαθούν οι Ολυμπιακοί

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags