Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Νέο "μπαμ" μετά τον Όγκαστ στο Τριφύλλι - Φέρνει... Καλάθη
| 2020-07-16 15:44:00

Σαν να είχε Δημήτρη! Νέο "μπαμ" μετά τον Όγκαστ - Φέρνει... Καλάθη - Έκπληξη με τον αντι-Βουγιούκα!

του Pick n' Scroll
Σαν να είχε Δημήτρη! Νέο "μπαμ" μετά τον Όγκαστ - Φέρνει... Καλάθη - Έκπληξη με τον αντι-Βουγιούκα!

Παναθηναϊκός: Ο Ζακ Όγκαστ, όπως σας είχαμε αποκαλύψει, ήταν ο πρώτος στόχος του Παναθηναϊκού για τη θέση του σέντερ. Και πλέον μένουν λεπτομέρειες, ώστε κάτι τέτοιο να γίνει πραγματικότητα.

Είναι πολύ μεγάλη υπόθεση για το "τριφύλλι" αυτή η μεταγραφή, γιατί δίνει τη δυνατότητα για έναν ακόμη ξένο στην περιφέρεια. Κι αυτό, γιατί ο Ογκαστ έχει ελληνικό διαβατήριο.

Πλέον, το ενδιαφέρον στρέφεται στη θέση του πλέι-μέικερ με τον Νίκολας Λαπροβίτολα να είναι ο μεγάλος στόχος. Με τον Αργεντίνο οι επαφές έχουν προχωρήσει πολύ και μένει να αποδεσμευτεί ο παίκτης από τη Ρεάλ, όπου και ανήκει. Στον Παναθηναϊκό πιστεύουν ότι θα τα καταφέρουν και θα ντύσουν τον διεθνή γκαρντ στα πράσινα.

Ο Βόβορας τον θέλει πολύ, γιατί θεωρεί ότι είναι πανέξυπνος και έχει τον τρόπο παιχνιδιού του Νικ Καλάθη.

Αν δεν προχωρήσει του Λαπροβίτολα, τα πράγματα θα δυσκολέψουν για τον Παναθηναϊκό, καθώς οι επιλογές στην αγορά είναι λίγες. Μάλιστα, τον Ουόλτερς τον θέλει η Μπάγερν του Τρινκιέρι και τον Λο η Άλμπα του Ρενέσες. Χωρίς, όμως, αμφότεροι να έχουν κλείσει.

Δεν αποκλείεται το ενδιαφέρον να στραφεί στην αγορά της Κίνας και του ΝΒΑ, όπου ο Παναθηναϊκός έχει κάνει ήδη το σκάουτινγκ του. Υπάρχουν 2-3 παίκτες που αρέσουν στο προπονητικό τιμ και σε αυτούς δεν είναι ο Ντάριους Άνταμς που ακούγεται πολύ. Οχι ότι δεν αρέσει, αλλά είναι πάρα πολύ ακριβός. 

Από την άλλη ο Παναθηναϊκoς αποχαιρέτησε τον Ίαν Βουγιούκα που αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό. Οι "πράσινοι" αναμένεται να καλύψουν το κενό με νεαρό σέντερ, που το όνομά του θα προκαλέσει έκπληξη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Παρελθόν από τον ΠΑΟ top διεθνής άσος - Πάει σε άλλη ελληνική ομάδα - Απίστευτη εξέλιξη!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags