Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Η επιστροφή Μπουρούση και το σενάριο με Βουγιούκα!
| 2020-07-17 14:27:00

Σενάρια που τρελαίνουν κόσμο - Επιστροφή Μπουρούση στον ΠΑΟ, "χτυπάει" Βουγιούκα ο Ολυμπιακός!

του Pick n' Scroll
Σενάρια που τρελαίνουν κόσμο - Επιστροφή Μπουρούση στον ΠΑΟ, "χτυπάει" Βουγιούκα ο Ολυμπιακός!

Ο Παναθηναϊκός έχει τον Γιώργο Παπαγιάννη ως βασικό σέντερ, κλείνει τον Ζακ Όγκαστ για μπακ-απ και πολύ δύσκολα δεν θα πάρει έναν ακόμη ψηλό.

Μετά την αποχώρηση του τίμιου γίγαντα Ίαν Βουγιούκα, οι "πράσινοι" θέλουν έναν ακόμη σέντερ και μάλιστα αυτός ο παίκτης πρέπει να είναι Ελληνας, καθώς οι ξένοι θα μπουν σε άλλες θέσεις.

Υπάρχει εδώ και μέρες μία έντονη φημολογία για τον Γιάννη Μπουρούση, ο οποίος τη χρονιά που μας πέρασε, αγωνίστηκε στην Γκραν Κανάρια υπό τις οδηγίες του Φώτη Κατσικάρη. Ο Μπουρούσης στα 37 του χρόνια είναι σίγουρο ότι μπορεί να προσφέρει για κάποια λεπτά από τον πάγκο στο υψηλό επίπεδο της Ευρωλίγκας.

Αν δεν ισχύσει τελικά του Μπουρούση, ο Παναθηναϊκός θα καλύψει τη θέση του τρίτου σέντερ με κάποιο ελληνόπουλο από την Α1, όπως τονίσαμε χθες. 

Ο Ίαν Βουγιούκας από την πλευρά του θα αναζητήσει, όπως όλα δείχνουν, την τύχη του στο εξωτερικό. Δεν είναι κάτι που του είναι άγνωστο. Αλλωστε πολλά χρόνια τα πέρασε μακριά από την Ελλάδα και όταν ήταν στις ΗΠΑ και το Σεντ Λιούις και επαγγελματικά βέβαια παίζοντας σε διάφορες ομάδες της Ευρώπης.

Δεν είναι, πάντως, λίγοι εκείνοι που τον συνδέουν με τον Ολυμπιακό και αναφέρουν επιστροφή του στο μεγάλο λιμάνι. Ο Ολυμπιακός έχει δύο κλασικούς σέντερ, τον Μάρτιν και τον Ελις. Ο νεαρός Χρηστίδης προορίζεται για τρίτος.

Αρκετοί, λοιπόν, αναφέρουν ότι χρειάζεται ένας ακόμη και λένε ότι αυτός μπορεί να είναι ο Βουγιούκας. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει, αλλά, όπως αναφέραμε, όλα δείχνουν ότι ο έμπειρος σέντερ θα πάει και πάλι στην Ευρώπη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Νέα βόμβα από Αλαφούζο - Με αυτή την κίνηση θα τρελαθούν σίγουρα οι Παναθηναϊκοί

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags