Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Πρώην NBAερ Νο1 στη λίστα του Βόβορα - Ψάχνει "μπαμ" ο ΠΑΟ – "Κλέβει" τον… εκλεκτό του Μπαρτζώκα
Μπάσκετ
| 2020-07-20 18:15:00

Πρώην NBAερ Νο1 στη λίστα του Βόβορα - Ψάχνει "μπαμ" ο ΠΑΟ – "Κλέβει" τον… εκλεκτό του Μπαρτζώκα

του Pick n' Scroll
Πρώην NBAερ Νο1 στη λίστα του Βόβορα - Ψάχνει "μπαμ" ο ΠΑΟ – "Κλέβει" τον… εκλεκτό του Μπαρτζώκα

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε πριν από λίγες ώρες την απόκτηση του Ζακ Ογκαστ και τον προσθέτει στους Νέντοβιτς, Φόστερ, που εδώ και μέρες έχει επισημοποιηθεί η μετακίνησή τους στο ΟΑΚΑ.

Σειρά πλέον παίρνει ο Χάουαρντ Σαντ-Ρος, η μεταγραφή του οποίου κλείστηκε μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Ο Κουβανός ήθελε πολύ να επιστρέψει στην Ελλάδα και ο Παναθηναϊκός το αξιοποίησε αυτό, προσθέτοντας μία αμυντική μηχανή στις τάξεις του.

Ολοι πλέον περιμένουν με αγωνία τι θα γίνει με την περίπτωση του Νίκολας Λαπροβίτολα. Η κατάσταση με τον Αργεντίνο γκαρντ και την Ρεάλ αναμένεται να έχει ξεκαθαρίσει μέχρι την Τετάρτη. Κάπου τότε ο Παναθηναϊκός θα γνωρίζει αν θα μπορέσει να προσθέσει στο δυναμικό του τον σπουδαίο πλέι-μέικερ. Αν τα βρει με την Ρεάλ ο Αργεντίνος, θα πάρει και τον δρόμο για το ΟΑΚΑ, αφού έχει ήδη συμφωνήσει με τους «πράσινους».

Παράλληλα, όμως, προχωράει και η απόκτηση του παίκτη, με τον οποίο θα κλείσει η φροντ-λάιν. Ο κόσμος θέλει τον Γκρεγκ Ουίτινγκτον, ο παίκτης δεν έχει βγει από την λίστα του Παναθηναϊκού, αλλά ο Γιώργος Βόβορας βλέπει και άλλες περιπτώσεις. Μία από αυτές είναι ο Μπροκ Μότουμ, ο οποίος ήταν στην Βαλένθια με την φημολογία να βάζει στο παιχνίδι και τον Αντονι Γκιλ. Τον πρώην παίκτη της Χίμκι, που απασχόλησε για μεγάλο διάστημα το καλοκαίρι τον Ολυμπιακό.

Είναι, όμως, μία φήμη για τον Παναθηναϊκό και τίποτα παραπάνω. Αν αποδειχθεί, όμως, αληθινή η φήμη και μπορέσει να πάρει τον Γκιλ, θα είναι μία τεράστια βόμβα για το «τριφύλλι». Είναι ένας παίκτης, που το ανεβάζει κατευθείαν επίπεδο.

Πιο ρεαλιστική, πάντως περίπτωση είναι ο Μορίς Εντούρ, που έφυγε από την Βαλένθια. Ο πρώην παίκτης των Νιου Γιορκ Νικς ταιριάζει απόλυτα σε αυτό, που ψάχνει ο Παναθηναϊκός, και είναι πιο φτηνός από τον Γκιλ. Λέτε να είναι αυτός, το όνομα του οποίου έχει καλά κρυμμένο στο συρτάρι του ο Βόβορας;


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΤΡΕΛΗ βόμβα με τον Νίκο Παππά! Αυτή θα είναι η νέα του ομάδα; Βουίζει ο τόπος – Σούπερ συμβόλαιο

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags