Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Ο Ντίνος Καλαμπάκος μίλησε στο sportdog για τις δύο μεγάλες ομάδες!
| 2020-07-22 13:15:00

"Εντυπωσιακός με Μπαρτζώκα ο Ολυμπιακός - Σλούκας ο Λαπροβίτολα - Εργάτες Όγκαστ- Σαντ-Ρος"!

Sportdog Team
"Εντυπωσιακός με Μπαρτζώκα ο Ολυμπιακός - Σλούκας ο Λαπροβίτολα - Εργάτες Όγκαστ- Σαντ-Ρος"!

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Ο Ντίνος Καλαμπάκος μίλησε στο sportdog για τις δύο μεγάλες ομάδες!

Ο πεπειραμένος τεχνικός αναφέρθηκε στις περιπτώσεις των Σλούκα και Λαπροβίτολα, που πλησιάζουν, αλλά και ευρύτερα στο πώς περιμένει τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό τη νέα αγωνιστική περίοδο. 

"Δεν είναι αντι-Σπανούλης ο Σλούκας στον Ολυμπιακό. Είναι μεγάλο όνομα, κι έρχεται στην ομάδα μετά από εξαιρετικές σεζόν. Έχει μεγάλη ποιότητα και η έλευσή του δεδομένα θα βοηθήσει τον Ολυμπιακό στην καλύτερη συνεργασία, στην κυκλοφορία της μπάλας, στα τελευταία σουτ", ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση ο πεπειραμένος προπονητής και στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Ο Μπαρτζώκας ξέρει να μοντάρει ομάδες, ξέρει να διαλέγει ξένους, έχει κάνει υπεραξίες σε τόσους παίκτες. Θα δούμε εντυπωσιακά γρήγορο το παιχνίδι του Ολυμπιακού από αυτά τα παιδιά. Ξέρουμε το παιχνίδι του Μπαρτζώκα, ξέρουμε τι να περιμένουμε".

Λαπροβίτολα στον Παναθηναϊκό, πώς σχολιάζετε αυτή την προοπτική;

"Αυτό το παιδί έχει τεράστια εμπειρία, από τη Ρεάλ έρχεται, τι να πω; Υπάρχουν 70-80 παίκτες που πηγαίνουν από μεγάλο κλαμπ σε μεγάλο κλαμπ, ανακυκλώνονται. Νομίζω ότι η περίπτωση του Λαπροβίτολα είναι αντίστοιχη του Σλούκα, αν έρθει μπορεί να δώσει πολλά στοιχεία στην ομάδα. Θεωρώ ότι ο Παναθηναϊκός θα είναι από τις δυνατές ομάδες".   

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωση τον Όγκαστ και τον Σαντ-Ρος. Ποια είναι η άποψή σας;

"Καλοί εργάτες, ήρθαν από μεγάλα κλαμπ. Ειδικά ο Σαντ-Ρος ήρθε απο την ΤΣΣΚΑ, δεν το λες και άσχημη διαδρομή. Θα πρέπει πρώτα να τους δούμε στο παρκέ". 

Τέλος, θέλω να μου πείτε πώς περιμένετε τις δύο ομάδες τη νέα αγωνιστική περίοδο;

"Να τους δούμε πρώτα, πώς θα δέσουν, ποια θα είναι η χημεία τους. Τα λεφτά δεν κάνουν τόσο μεγάλη διαφορά, δηλαδή αν θα δώσεις 10 εκατ. ευρώ ή αν θα δώσεις 13 εκατ. ευρώ. Είναι η χημεία, πώς θα παίξουν ο ένας για τον άλλον. Ο Ολυμπιακός έχει ρόστερ που οι παίκτες είναι γνωστοί μεταξύ τους, αλλά ο Παναθηναϊκός θα χρειαστεί πίστωση χρόνου. Ειδικά από τη στιγμή που αποχώρησε ο Καλάθης οι ρόλοι θα ξαναμοιραστούν". 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Βουίζει ο τόπος" για μεγάλη μεταγραφή στον ΠΑΟ - Θα... τρελαθούν οι οπαδοί - Άλλο επίπεδο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags