Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ποιος Μάντζαρης τώρα; - Έκπληξη με ψηλό από την Α1
| 2020-07-27 15:28:00

Τσουνάμι στον ΠΑΟ! Τέσσερις μεταγραφές - Ποιος Μάντζαρης τώρα; - Έκπληξη με ψηλό από την Α1!

του Pick n' Scroll
Τσουνάμι στον ΠΑΟ! Τέσσερις μεταγραφές - Ποιος Μάντζαρης τώρα; - Έκπληξη με ψηλό από την Α1!

Ο Παναθηναϊκός έχει φτάσει κοντά στην ολοκλήρωση του ρόστερ του. Ο πολύς ο κόσμος νομίζει ότι θα κάνει δύο μεταγραφές και θα τελειώσει. Δεν είναι, όμως, έτσι τα πράγματα. Οι "πράσινοι" θα κάνουν ακόμη τέσσερις μεταγραφές για να έχουν πετύχει τον στόχο τους.

Μέσα στην εβδομάδα ίσως τελειώσει του πλέι-μέικερ με τον Παναθηναϊκό να ελπίζει ότι θα καταφέρει να αποκτήσει τον Νίκολας Λαπροβίτολα. Ο Λέο Βέστερμαν της Φενέρ είναι η εναλλακτική επιλογή.

Για το "4άρι", όσο είναι ελεύθερος ο Γκρεγκ Ουίτινγκτον, δεν πρέπει να αποκλείσουμε την περίπτωσή του για το "τριφύλλι". Ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Βόβορας, έχει, όμως, κι άλλες λύσεις στην ατζέντα του, που προέρχονται κυρίως από την αγορά του ΝΒΑ.

Ο Παναθηναϊκός, όμως, είναι να πάρει και τον Λεωνίδα Κασελάκη για μία βοήθεια στα φόργουορντ, ενώ θα αποκτήσει και έναν Ελληνα σέντερ.

Το όνομα του Γιάννη Μπουρούση έχει ακουστεί πολλές φορές, προς το παρόν, όμως, δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό. Το ίδιο ισχύει και για την περίπτωση του Κώστα Κουφού, που παραμένει ελεύθερος.

Το πιο πιθανό είναι να αποκτηθεί νεαρός Ελληνας σέντερ, που έπαιζε πέρυσι στην Α1.

Πέρα από τις μεταγραφές αυτές, πολλοί κάνουν λόγο για την ανάγκη απόκτησης ενός ακόμη πλέι-μέικερ. Κάποιοι μάλιστα λένε και το όνομα του Βαγγέλη Μάντζαρη. Προς το παρόν, όμως, δεν υπάρχει σκέψη για τέτοια κίνηση. Κι αν υπάρξει, το πιθανότερο θα είναι να αποκτηθεί ξένος παίκτης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Επέστρεψε" ο Γιαννακόπουλος! Post-φωτιά στο Instagram για ΠΑΟ - Βροχή τα σχόλια!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags