Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Παίρνει γκαρντ-βόμβα - Επιλογή του Βόβορα!
| 2020-07-30 14:07:00

Παίρνει γκαρντ-βόμβα ο ΠΑΟ! Επιλογή Βόβορα - Είναι μάστερ της ασίστ - "Τρώει" Λαπροβίτολα

του Pick n' Scroll
Παίρνει γκαρντ-βόμβα ο ΠΑΟ! Επιλογή Βόβορα - Είναι μάστερ της ασίστ - "Τρώει" Λαπροβίτολα

Ο Παναθηναϊκός περιμένει τον Νίκολας Λαπροβίτολα, αλλά άκρη δεν μπορεί να βγάλει, όσον αφορά στη σχέση του παίκτη με τη Ρεάλ, όπου ανήκει.

Ο Φακούντο Καμπάτσο είπε στους Μαδριλένους ότι φεύγει για το ΝΒΑ και η κατάσταση σχετικά με τον Λαπροβίτολα έχει γίνει πιο μπερδεμένη, κάτι που κάνει ακόμη πιο δύσκολη τη ζωή της ελληνικής ομάδας.

Επειδή, όμως, μπαίνουμε στον Αύγουστο και το θέμα του Αργεντίνου μπορεί να τραβήξει πολύ, ο κόουτς Γιώργος Βόβορας έχει αρχίσει να εξετάζει τις εναλλακτικές επιλογές.

Μέσα σε αυτές είναι και ο Στέφαν Γιόβιτς, ο οποίος, όμως, είναι κι αυτός δεσμευμένος με συμβόλαιο. Ο Σέρβος, μάστερ της ασίστ, έχει συμβόλαιο και για την επόμενη χρονιά με τη Χίμκι. Η ρωσική ομάδα, πάντως, δεν τρελαίνεται και τόσο να τον κρατήσει με τον Παναθηναϊκό να παρακολουθεί τις εξελίξεις και αν χρειαστεί, να πάει να κάνει κίνηση.

Προς το παρόν, όμως, σε πρώτο πλάνο παραμένει ο Λαπροβίτολα. Ο Γιόβιτς είναι πιο παιγμένος στο υψηλό επίπεδο από τον Αργεντίνο και σίγουρα καλύτερος οργανωτής. Ο Λαπροβίτολα είναι πιο αποδοτικός στο εκτελεστικό κομμάτι.

Ο Βόβορας επίσης κοιτάζει και την αγορά της Αμερικής, ενώ έχει γίνει ήδη επαφή και με τον Ερικ ΜακΚόλουμ. Ο πρώην γκαρντ του Πανιωνίου και του Απόλλωνα Πάτρας έχει μείνει ελεύθερος από την Ούνιξ Καζάν και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Παναθηναϊκός έκανε ερώτηση προς την πλευρά του ΜακΚόλουμ, χωρίς, όμως, να προχωρήσει παραπάνω. Δεν αποκλείεται να το κάνει, αν χαλάσει οριστικά του Λαπροβίτολα.

Ο ΜακΚόλουμ έχει ήδη προτάσεις από ομάδες της Κίνας. Εχει παίξει κατά το παρελθόν στο πρωτάθλημα της Κίνας. Μέχρι τις 15 Αυγούστου ο Παναθηναϊκoς θέλει να έχει τελειώσει το θέμα του πλέι-μέικερ. Περίπτωση Βαγγέλη Μάντζαρη αποκλείεται, τουλάχιστον προς το παρόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ποιος Σλούκας; Αυτή θα είναι η βόμβα των Αγγελόπουλων - Μην το πουν στον Γιαννακόπουλο!

 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags