Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Βέστερμαν αντί Λαπροβίτολα, τρέλα για Μέισον!
| 2020-07-31 14:05:00

Βέστερμαν αντί Λαπροβίτολα - Τρέλα για τον Μέισον - "Έγκλημα" με το 4άρι - Παίρνει... Ματσιούλις

του Pick n' Scroll
Βέστερμαν αντί Λαπροβίτολα - Τρέλα για τον Μέισον - "Έγκλημα" με το 4άρι - Παίρνει... Ματσιούλις

Ο Παναθηναϊκός παλεύει για να κλείσει τη θέση του πλέι-μέικερ με την περίπτωση του Νικόλας Λαπροβίτολα να έχει δυσκολέψει πολύ. Όχι όμως να έχει αποκλειστεί τελείως.

Οι πρωταθλητές θα τον περιμένουν μέχρι τις αρχές Αυγούστου και αν δεν γίνει τίποτα, τότε θα προχωρήσουν στις επόμενες λύσεις. Δεν πρέπει επίσης να αποκλείσουμε εντελώς και την περίπτωση του Λέο Βέστερμαν, παρότι ακούγεται ότι θα μείνει στη Φένερ. 

Ο Παναθηναϊκoς έχει και λύσεις από την Αμερική. Ο κόσμος του θα ήθελε πολύ τον σπουδαίο, Φρανκ Μέισον, αλλά κάτι τέτοιο θα είναι πολύ δύσκολο. 

Πλέι-μέικερ ο Παναθηναϊκός θα πάρει. Αυτό που τον ανησυχεί είναι το ενδεχόμενο να μην πάρει 4άρι, καθώς ακούγεται ότι το μπατζετ δεν επαρκεί.

Είναι κάτι που έχει βάλει φωτιά στον κόσμο της ομάδας και όχι άδικα, αφού είναι απαραίτητος ένας τέτοιος παίκτης. Ένας παίκτης σαν τον Ουίτινγκτον, που να κυριαρχεί μέσα και έξω από το καλάθι.

Στο τέλος πιστεύεται ότι θα γίνει και τέτοια μεταγραφή έστω και αν θα πρόκειται για έναν φτηνό παίκτη. Έναν παίκτη σαν τον Ματσιούλις, που έχει η ΑΕΚ και είχε παλιότερα ο Παναθηναϊκoς. Εννοείται ότι o κόσμος δεν πρέπει να ονειρεύεται Γκιλ και Τζέρεμι Έβανς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τεράστια έκπληξη Βόβορα! Αυτόν τον γκαρντ παίρνει στον ΠΑΟ - Τον έδιωξε ο Μπαρτζώκας από Ολυμπιακό!

 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags