Facebook Pixel Σάλος στο NBA - Άσος των Μάτζικ δεν γονάτισε για το Black Lives Matter - Τι εξήγηση έδωσε! (vid)
Μπάσκετ
NBA
| 2020-08-01 10:31:00

Σάλος στο NBA - Άσος των Μάτζικ δεν γονάτισε για το Black Lives Matter - Τι εξήγηση έδωσε! (vid)

Sportdog Team
Σάλος στο NBA - Άσος των Μάτζικ δεν γονάτισε για το Black Lives Matter - Τι εξήγηση έδωσε! (vid)

Σάλος προκλήθηκε στο NBA από την απόφαση του παίκτη των Ορλάντο Μάτζικ, Τζόναθαν Άιζακ, να μην γονατίσει και να μην φορέσει το μπλουζάκι για το "Black Lives Matter".

Την ώρα που παίκτες και προπονητές των Μάτζικ και των Νετς είχαν γονατίσει ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τον ρατσισμό και την αστυνομική βία, ο 23χρονος φόργουορντ επέλεξε να μείνει όρθιος, προκαλώντας τεράστιο "θόρυβο" στα social media.

Πάντως, οι συμπαίκτες του τον υποστήριξαν, καθώς υπάρχει ελευθερία λόγου και πράξεων, με τον ίδιο να δίνει την εξήγησή του μετά το τέλος της αναμέτρησης.

"Πραγματικά πιστεύω στο Black Lives Matter, αισθάνθηκα όμως ότι έπρεπε να πάρω μια απόφαση. Το να γονατίσω, το να φορέσω αυτό το μπλουζάκι δεν σημαίνει ότι υποστηρίζω το Black Lives Matter ή το αντίθετο. Πιστεύω ότι η ζωή μου υποστηρίζεται από τον Ιησού Χριστό. Όλοι μας κάνουμε πράγματα που δεν θα έπρεπε να κάνουμε, σε καθημερινή βάση. Λέμε πράγματα που δεν θα έπρεπε να τα πούμε.

Μισούμε και σιχαινόμαστε ανθρώπους ενώ δεν θα έπρεπε να συμβαίνει αυτό και κάποιες φορές δείχνουμε με το δάχτυλο για να ξεχωρίσουμε ποιος είναι ο πιο κακός απ' όλους. Έκανα κάτι που αισθανόμουν. Βλέπω τι συμβαίνει καθημερινά και στο τέλος της ημέρας οι απαντήσεις σε όλα μας τα προβλήματα είναι ο Ιησούς Χριστός" ήταν τα λόγια του Τζόναθαν Άιζακ, ο οποίος είχε 16 πόντους από 4/5 δίποντα, 2/2 τρίποντα, 2/2 βολές, έξι ριμπάουντ, ένα κλέψιμο και κανένα λάθος σε 16:29 στην νίκη των Ορλάντο Μάτζικ επί των Μπρούκλιν Νετς.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags