Facebook Pixel Sportdog.gr | Συγκλονιστικό σποτ με Αντετοκούνμπο, Λεμπρον και Ρονάλντο κατά του ρατσισμού (ΒΙΝΤΕΟ)
Μπάσκετ
NBA
| 2020-08-01 20:38:00

Συγκλονιστικό σποτ με Αντετοκούνμπο, Λεμπρον και Ρονάλντο κατά του ρατσισμού (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Συγκλονιστικό σποτ με Αντετοκούνμπο, Λεμπρον και Ρονάλντο κατά του ρατσισμού (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε ένα διαφημιστικό σποτ διάρκειας μόλις 1.30 λεπτού, η NIKE συγκέντρωσε τις κορυφαίες προσωπικότητες του σύγχρονου αθλητισμού και έστειλε ένα ξεχωριστό μήνυμα κατά του ρατσισμού!

Από το βίντεο δεν θα μπορούσε να απουσιάζει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ενώ μαζί του πρωταγωνιστούν επίσης οι Λεμπρόν Τζέιμς,  Κόλιν Κάπερνικ, Σερένα Γουίλιαμς και Κριστιάνο Ρονάλντο και το κεντρικό σύνθημα είναι: «Τίποτα δεν σταματάει τον αθλητισμό, τίποτα δεν μας σταματά».

Στο σποτ που βλέπετε πλάνα από αγώνες και αθλητικές εκδηλώσεις, ενώ αναφέρονται τα εξής: «Δεν είμαστε ποτέ μόνοι… Κι αυτό είναι η δύναμή μας. Όταν μας αμφισβητούν, είμαστε ενωμένοι. Όταν μας κρατούν πίσω, πηγαίνουμε πιο μακριά και πιο δυνατά. Αν δεν μας παίρνουν στα σοβαρά, τους διαψεύδουμε. Κι αν δεν μας κάνει ένα άθλημα, αλλάζουμε…

Ξέρουμε ότι τα πράγματα δεν θα είναι πάντοτε με το μέρος μας. Όμως, ότι κι αν συμβαίνει, θα βρίσκουμε τρόπο. Κι όταν θα υπάρχει αδικία, θα ενωνόμαστε για την αλλαγή. Ανεξάρτητα από τις δυσκολίες, πάντοτε θα επιστρέφουμε πιο δυνατοί. Τίποτα δεν σταματάει αυτό που μπορούμε να κάνουμε όλοι μαζί».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags