Facebook Pixel Sportdog.gr | Μήνυμα Ουάιτ στους οπαδούς του ΠΑΟ - "Ηγέτες Αλβέρτης-Διαμαντίδης - Ιστορική ομάδα"
| 2020-08-07 14:00:00

Μήνυμα Ουάιτ στους οπαδούς του ΠΑΟ - "Ηγέτες Αλβέρτης-Διαμαντίδης - Ιστορική ομάδα"

Sportdog Team
Μήνυμα Ουάιτ στους οπαδούς του ΠΑΟ - "Ηγέτες Αλβέρτης-Διαμαντίδης - Ιστορική ομάδα"

Παναθηναϊκός: Ο Άαρον Ουάιτ αποτελεί πλέον παίκτης του Παναθηναϊκού.

Ο Αμερικανός άσος στις πρώτες δηλώσεις που παραχώρησε μετά την απόκτησή του αναφέρθηκε στους φίλους του Τριφυλλιού, στους Διαμαντίδη και Αλβέρτη και αλλά στους στόχους που έχει.

«Αισθάνομαι ενθουσιασμένος για την ολοκλήρωση αυτής της μεταγραφής. Πέρασα μια χρονιά με πολλά ups and downs λόγω της μικρής συμμετοχής που είχα στην Αρμάνι και του Covid-19 και θεωρώ πως η καλύτερη επιλογή για μένα ήταν ο Παναθηναϊκός. Πρόκειται για μια μεγάλη ομάδα με τεράστια ιστορία και είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ με την πράσινη φανέλα», τόνισε αρχικά στο επίσημο site των «πράσινων» ο Αμερικανός, προτού προσθέσει:

«Σαφώς και γνωρίζω καλά την ιστορία και τη δυναμική του Παναθηναϊκού. Είναι μια από τις σπουδαιότερες ομάδες στην Ευρώπη με τίτλους και σπουδαίους φιλάθλους. Έχω αγωνιστεί ως αντίπαλός του στο ΟΑΚΑ και έχω ζήσει στην πίεση που δίνουν στους αντιπάλους. Ανυπομονώ να βρεθώ από την άλλη πλευρά τώρα και να τους έχω στο πλευρό μου».

Σχετικά με την παρουσία των Φραγκίσκου Αλβέρτη και Δημήτρη Διαμαντίδη, τόνισε: «Ανυπομονώ να γνωρίσω από κοντά τους προπονητές, τους συμπαίκτες αλλά και τους κυρίους Αλβέρτη και Διαμαντίδη, οι οποίοι έχουν αναλάβει ηγετικό ρόλο στην ομάδα. Πρόκειται για δύο θρύλους του ευρωπαϊκού μπάσκετ και είναι εξαιρετικό το ότι θα ασχολούνται ενεργά με την ομάδα. Γενικά, είναι πολύ καλό για εμάς τους εν ενεργεία αθλητές να έχουμε να κάνουμε στην καθημερινότητά μας με παλιούς παίκτες καθώς μπορούν να μας καταλάβουν».

Επιπρόσθετα, ο Ουάιτ μίλησε και για τον περσινό του συμπαίκτη, Νεμάνια Νέντοβιτς, τονίζοντας: «Πέρσι για μικρό διάστημα ήμασταν συμπαίκτες, ενώ τον γνώριζα και ως αντίπαλο. Ο Νεμάνια είναι ένας εξαιρετικός παίκτης και ένα καταπληκτικό παιδί. Τον ξέρω καλά. Είναι ένας γεννημένος σκόρερ που γνωρίζει τον τρόπο για να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους τους. Είμαι βέβαιος πως θα έχουμε μια εξαιρετική συνεργασία».

Όσο για τους στόχους του, τόνισε: «Στόχος μου είναι να κάνω αυτό που μου ζητά ο προπονητής προκειμένου να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Θέλουμε να κατακτήσουμε τους εγχώριους τίτλους και να έχουμε μια καλή σεζόν στην Ευρωλίγκα. Νομίζω πως θα παρουσιάσουμε ένα πολύ καλό πρόσωπο».

Κλείνοντας, έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο του Παναθηναϊκού: «Όπως προανέφερα ανυπομονώ να βρεθώ από την άλλη πλευρά του ΟΑΚΑ για να παίξω μπροστά σε αυτό το κοινό  και να βιώσω αυτή την ατμόσφαιρα όταν επιτραπεί να έρθουν. Υπόσχομαι να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό σε κάθε προπόνηση και αγώνα για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της και να κάνουμε χαρούμενους τους φιλάθλους μας».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags