Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ο Γιώργος Καλαϊτζάκης μίλησε για την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό.
| 2020-08-08 15:39:00

Τρελή μπηχτή Καλαϊτζάκη: "Στην Ελλάδα δυστυχώς δεν..." - Τι σχολίασε για την επιστροφή του!

Sportdog Team
Τρελή μπηχτή Καλαϊτζάκη: "Στην Ελλάδα δυστυχώς δεν..." - Τι σχολίασε για την επιστροφή του!

Παναθηναϊκός: Ο Γιώργος Καλαϊτζάκης μίλησε για την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό.

Ο νεαρός άσος που πέρσι αγωνίστηκε στη Νεβέζις παραχώρησε δηλώσεις σε λιθουανικό μέσο και μεταξύ άλλων σχολίασε πως στην Ελλάδα δεν εμπιστεύονται τους νεαρούς παίκτες και δεν τους δίνουν ευκαιρίες.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στο «krepsinis»: «μίλησα με τους ανθρώπους της ομάδας και μου είπαν ότι ήταν καλό για μένα που έπαιξα στην Λιθουανία. Ήθελαν να μείνω στην ομάδα και συμφωνήσαμε να επεκτείνουμε την συνεργασία μας. Θέλω να δουλέψω σκληρά και να δείξω τι αξίζω και παράλληλα ελπίζω να πάρω χρόνο συμμετοχής στην Euroleague».

Σχετικά με την εμπειρία του στη Νεβέζις είπε ότι, «είμαι χαρούμενος με την εμπειρία. Μου άρεσε η Λιθουανία, είναι μία μπασκετική χώρα, όλοι αγαπούν το μπάσκετ εδώ. Έπαιξα με τον αδερφό μου και αυτό με βοήθησε. Δεν μετάνιωσα για τίποτα. Σίγουρα θα συμβούλευα έναν νεαρό παίκτη να έρθει να παίξει στην Λιθουανία, γιατί υπάρχει εμπιστοσύνη στους μικρούς. Αντίθετα, στην Ελλάδα, πρέπει να κερδίσεις και αυτό φέρνει στο προσκήνιο τους Αμερικανούς.

Αν θέλεις να είσαι καλός παίκτης, πρέπει να παίξεις. Η Νεβέζις μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω. Στην Ελλάδα δεν εμπιστεύονται τους νεαρούς και αυτό είναι πρόβλημα. Υπάρχουν ταλέντα με προοπτικές, αλλά δεν έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν. Μακάρι να αλλάξει αυτό».

Ο Καλαϊτζάκης μίλησε και για τους προσωπικούς του στόχους, «Πρέπει να αντέξεις την πίεση και τις απαιτήσεις για να γίνεις ηγέτης. Εγώ θέλω να φτάσω σε αυτό το επίπεδο στο μέλλον και σίγουρα θα ήθελα να παίξω στο ΝΒΑ. Τώρα όμως προέχουν άλλα και η σεζόν που μας έρχεται. Θα είμαστε μία καλά προπονημένη ομάδα, που θα δουλεύει σκληρά και θα έχει ισορροπία. Νομίζω ότι μπορούμε να πετύχουμε καλά πράγματα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags