Facebook Pixel Ο Κόμπε Μπράιαντ έγινε μωσαϊκό!
| 2010-12-21 15:40:00

Ο Κόμπε Μπράιαντ έγινε μωσαϊκό!

Ο Κόμπε Μπράιαντ έγινε μωσαϊκό!

Ο Κόμπε Μπράιαντ είναι πραγματικός σταρ, έτσι είναι απόλυτα λογικό να γίνεται και αντικείμενο τέχνης. Τέχνη, άλλωστε, παράγει και ο ίδιος πάνω στα μπασκετικά παρκέ.

Εδώ και λίγες ημέρες, υπάρχει στο γυμνάσιο Lower Merion της Πενσιλβάνια, το μωσαϊκό που τον δείχνει να σκοράρει με μία από τις χαρακτηριστικές κινήσεις του. Δημιουργός είναι ο Τζόναθαν Μάντελ της εταιρίας Fine Art Mosaics και το παρουσίασε προς τιμήν του σπουδαιότερου παίκτη μπάσκετ στον πλανήτη.

Αυτό είναι το σχολείο από το οποίο ο Κόμπε πήδηξε κατευθείαν στο ΝΒΑ και το μωσαϊκό στήθηκε προς τιμήν του, ενώ ένα άλλο αποτυπώνει όλη την ομάδα της χρονιάς του, αυτήν του 1996 δηλαδή. Από τη στιγμή που ο ηγέτης των Λέικερς, όμως, δημοσιοποίησε την πρόθεσή του να χρηματοδοτήσει το αθλητικό πρόγραμμα του γυμνασίου, κρίθηκε σωστό να γίνει ένα ξεχωριστό μωσαϊκό προς τιμήν του.

«Του άρεσε πάρα πολύ, ενθουσιάστηκε. Περάσαμε λίγο χρόνο μαζί στη διάρκεια της παρουσίασης. Τότε, μας είπε πως κάτω από τη στολή των Λέικερς φορά αυτή του Lower Merion, καθώς σ' αυτό διεύρυνε τις γνώσεις του και εξακολουθεί να έχει στενούς δεσμούς μαζί του. Το θεωρεί το πανεπιστήμιό του», ανέφερε ο Μάντελ, ο οποίος απεικόνισε κίνηση του Κόμπι από φωτογραφία της εποχής που αγωνιζόταν για το γυμνάσιο.

Η αλήθεια, πάντως, είναι πως και η στολή του σχολείου κάτω απ' αυτή των Λέικερς σε άλλον, στον σπουδαιότερο όλων παραπέμπει. Ο Μάικλ Τζόρνταν φορούσε το σορτσάκι του Νορθ Καρολάινα κάτω απ' αυτό των Μπουλς...

Πηγή: Contra.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags