Facebook Pixel Ολυμπιακός: Το επόμενο "μπαμ" των Αγγελόπουλων - "Γράφει" τον κόσμο ο Μπαρτζώκας
| 2020-08-14 16:37:00

Το επόμενο "μπαμ" των Αγγελόπουλων - "Γράφει" τον κόσμο ο Μπαρτζώκας - Λίστα με παικταράδες

του Pick n' Scroll
Το επόμενο "μπαμ" των Αγγελόπουλων - "Γράφει" τον κόσμο ο Μπαρτζώκας - Λίστα με παικταράδες

Ο Ολυμπιακός έχει κλείσει το ρόστερ του. Αν γίνει μία ακόμη κίνηση τώρα, θα είναι του Λευτέρη Μαντζούκα, ενός εκ των μεγαλυτέρων ταλέντων της Ελλάδας. Ο Προμηθέας τον παραχωρεί με 300.000 ευρώ, αλλά οι Πειραιώτες δεν έχουν αποφασίσει ακόμη αν θα τον πάρουν. Ισως και να περιμένουν να γυρίσουν οι Αγγελόπουλοι από τις διακοπές τους για να πάρουν απόφαση.

Πάντως, για το ρόστερ που έχει φτιαχτεί υπάρχουν ενστάσεις από τον κόσμο για τη θέση του σέντερ. Θεωρούν οι Ολυμπιακοί ότι χρειαζόταν ένας ακόμη ψηλός δίπλα στον Χασάν Μάρτιν και τον Οκταβιους Ελις. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, όμως, έχει διαφορετική άποψη. Θεωρεί ότι θα βγει έτσι η δουλειά με τη συνδρομή βέβαια και του Λιβιό, που μπορεί να παίξει και "4" και "5".

Αν διαπιστωθεί πρόβλημα, τότε θα διορθωθεί άμεσα, στις αρχές του χειμώνα. Οι Αγγελόπουλοι άλλωστε έχουν κρατήσει χρήματα γι' αυτόν τον λόγο. Και μάλιστα ψηλοί υπάρχουν πολλοί και καλοί.

Δεν θα δυσκολευτεί ο Ολυμπιακός να βρει τέτοιον παίκτη. Αυτή την εποχή είναι χαρακτηριστικό ότι παραμένουν χωρίς ομάδα σπουδαίοι ψηλοί, όπως ο Ταρίκ Μπλακ, ο Εκπε Γιούντο, ο Αντονι Γκιλ, ακόμη και ο Κώστας Κουφός. Αλλά και ο Εμάνουελ Τέρι, που πέρυσι έκανε θραύση στο Τσάμπιονς Λιγκ. Κάποια στιγμή θα μείνουν ελεύθεροι παίκτες και από το ΝΒΑ, οπότε η πλατφόρμα θα γίνει ακόμη πιο μεγάλη.

Στον Ολυμπιακό, πάντως, έχουν εμπιστοσύνη στο ρόστερ που έχουν φτιάξει και με αυτό θα αρχίσουν τη σεζόν. Και από κει και πέρα θα ισχύσει το βλέποντας και κάνοντας, γιατί δεν έχει σημασία πώς ξεκινάει μία χρονιά, αλλά πώς τελειώνει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Μπαμ" Αγγελόπουλων με Έλληνα άσο - "Χουνέρι" σε ΠΑΟ, πρόλαβαν τα... μεγαθήρια της Ευρώπης!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags