Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρομερός Χάινς: "Μοναδικό αυτό που είχαμε στον Ολυμπιακό - Γι' αυτό πετύχαμε τόσα πολλά"
| 2020-08-19 00:43:00

Τρομερός Χάινς: "Μοναδικό αυτό που είχαμε στον Ολυμπιακό - Γι' αυτό πετύχαμε τόσα πολλά"

Sportdog Team
Τρομερός Χάινς: "Μοναδικό αυτό που είχαμε στον Ολυμπιακό - Γι' αυτό πετύχαμε τόσα πολλά"

Ολυμπιακός: Ο Κάιλ Χάινς μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το διάστημα που αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό.

Ο Αμερικανός σέντερ που πανηγύρισε το 2012 και το 2013 με τους Ερυθρόλευκους την Ευρωλίγκα και έπειτα… σήκωσε ακόμα δυο με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν στην Αρμάνι Μιλάνο.

Έτσι σε δηλώσεις που παραχώρησε στην ιστοσελίδα της ιταλικής ομάδας ανέφερε:

«Αυτή η ομάδα ήταν ιδιαίτερη επειδή η χημεία δημιουργήθηκε εντός και εκτός παρκέ. Οι παίκτες που ήταν εκεί, ο Σπανούλης, ο Άντιτς, ο Πρίντεζης, ο Ντόρσεϊ, ο Σλούκας. Όλοι έχουμε σπουδαίες αναμνήσεις απ' όσα πετύχαμε αλλά η χημεία έκανε τη διαφορά, ήμασταν σαν αδέρφια. Είμαι πεπεισμένος ότι αυτός ήταν ο λόγος που πετύχαμε τόσα πολλά. Εμπιστευτήκαμε ο ένας τον άλλο και όλοι θέλαμε ο ένας το καλό του άλλου. Αυτό ήταν το πιο σημαντικό στοιχείο».

Ο Αμερικανός σέντερ έχει κατακτήσει 4 φορές την Euroleague κάτι που δεν έχουν κάνει πολλοί παίκτες. Ο Χάινς σε σχετική ερώτηση απάντησε ότι, «Είναι τεράστια τιμή, ένα σπουδαίο επίτευγμα, συνειδητοποιώ πως είμαι στην κορυφή μιας λίστας με σπουδαίους Αμερικανούς παίκτες που έχουν παίξει στην Euroleague και έχουν χτίσει μεγάλη καριέρα εδώ. Είναι ένα σπουδαίο επίτευγμα, μια τιμή αλλά ελπίζω ότι μπορώ να κερδίσω ακόμα μία ή δύο Euroleague πριν τελειώσει η καριέρα μου».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags