Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Τρελάθηκε με Χάρισον ο Μπαρτζώκας - Καμία σχέση με Πολ - Τον στέλνουν Κίνα - Πανηγυρίζει ο ΠΑΟ!
Μπάσκετ
| 2020-08-22 18:19:00

Τρελάθηκε με Χάρισον ο Μπαρτζώκας - Καμία σχέση με Πολ - Τον στέλνουν Κίνα - Πανηγυρίζει ο ΠΑΟ!

του Pick n' Scroll
Τρελάθηκε με Χάρισον ο Μπαρτζώκας - Καμία σχέση με Πολ - Τον στέλνουν Κίνα - Πανηγυρίζει ο ΠΑΟ!

Ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει εδώ και μερικές μέρες την προετοιμασία του με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να είναι ικανοποιημένος από τη διάθεση των παικτών του. Θα ήταν απόλυτα ευχαριστημένος, αν δεν υπήρχε και η ιστορία με τον ιό και τον Κώστα Παπανικολάου. 

Ξέρει, όμως, ο έμπειρος προπονητής, όπως και όλοι πλέον ότι είμαστε αναγκασμένοι να ζήσουμε με αυτό. Και ίσως μάλιστα δεν έχουν έρθει ακόμη τα χειρότερα, κάτι που θα διαπιστωθεί αν ισχύει με την επιστροφή των εκδρομέων από τα μέρη όπου ξεκουράστηκαν. Αλλωστε η Ευρωλίγκα έχει αρχίσει να εκπονεί plan Β, στην περίπτωση που η κατάσταση στραβώσει τελείως και το πρόβλημα με τον ιό γίνει ακόμη πιο μεγάλο.

Στον Ολυμπιακό γνώριζαν και γνωρίζουν ότι ο Άαρον Χάρισον έχει ξεχωριστό ταλέντο. Δεν θα τον έπαιρναν άλλωστε στην ομάδα τους. Άλλο, όμως, είναι να βλέπεις έναν παίκτη από μακριά και άλλο να τον ζεις στην καθημερινότητα. Ο Χάρισον είναι τόσες μέρες πλέον στον Πειραιά και τους έχει κερδίσει όλους με τα χαρίσματά του. Είναι παίκτης που καταλαβαίνει πολύ καλά το παιχνίδι και το σουτ του είναι εξαιρετικό. Στη θέση του πέρυσι ο Ολυμπιακός είχε τον Μπράντον Πολ και με πιο πολλά χρήματα. Οι Πειραιώτες είναι σίγουροι ότι ο Χάρισον θα προσφέρει πολύ περισσότερα πράγματα.

Μιας και ο λόγος για τον Πολ, παραμένει στο ταμείο ανεργίας και δεν αποκλείεται να επιστρέψει στην Κίνα. Οι Ασιάτες ανοίγουν και πάλι το πρωτάθλημα τους για τους ξένους και πολλοί Αμερικάνοι ετοιμάζονται να πάνε προς τα εκεί. Ανάμεσα σε αυτούς είναι και ο Τζίμερ Φριντέτ, ο οποίος θα επιστρέψει στην παλιά του ομάδα, ανακουφίζοντας έτσι τον Παναθηναϊκό, με τον οποίο έχει συμβόλαιο και για την επόμενη χρονιά. 

Στην Κίνα είναι πιθανό να επιστρέψει και ο Γιάννης Μπουρούσης, ενώ μπορεί να πάει και ο Νίκος Παππάς για τον οποίο επίσης υπάρχει ενδιαφέρον.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σκάει... βόμβα στον Ολυμπιακό! Έρχεται το ΝΒΑ για τον παικταρά - "Χουνέρι" σε Μπαρτζώκα

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags