Facebook Pixel NBA: "Κόλαση" στο NBA - Στον... αέρα τα πλέι οφ - Φεύγει ακόμα και σήμερα από τη "φούσκα" ο Λεμπρόν!
Μπάσκετ
NBA
| 2020-08-27 17:20:00

"Κόλαση" στο NBA - Στον... αέρα τα πλέι οφ - Φεύγει ακόμα και σήμερα από τη "φούσκα" ο Λεμπρόν!

Sportdog Team
"Κόλαση" στο NBA - Στον... αέρα τα πλέι οφ - Φεύγει ακόμα και σήμερα από τη "φούσκα" ο Λεμπρόν!

NBA: Καταγιστικές είναι οι εξελίξεις στο NBA, μετά την απόφαση των Μιλγουόκι Μπακς να μποϊκοτάρουν τον χθεσινό (26/8) αγώνα των πλέι-οφ με το Ορλάντο, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα συνεχιζόμενα περιστατικά αστυνομικής βίας κατά της μαύρης κοινότητας των ΗΠΑ.

Οι υπόλοιπες ομάδες που επρόκειτο να αγωνιστούν τα ξημερώματα της Πέμπτης (27/8) ακολούθησαν το παράδειγμα του Γιάννη Αντετοκούνμπο και των συμπαικτών του και μέσα στη νύχτα οι παίκτες που βρίσκονται στη «φούσκα» του Ορλάντο είχαν μία αρκετά τεταμένη συνάντηση, προκειμένου να αποφασίσουν τις επόμενες κινήσεις τους. Στη διάρκεια αυτής, οι παίκτες των δύο ομάδων του Λος Άντζελες φέρεται να πρότειναν την επ' αόριστον αποχή των παικτών και κατά συνέπεια τη διακοπή του πρωταθλήματος, χωρίς να αποσπάσουν όμως τη σύμφωνη γνώμη των συναδέλφων τους.

Η ημέρα που ξημέρωσε στις ΗΠΑ φέρνει νέα δεδομένα, καθώς, σύμφωνα με την ιστοσελίδα "The Athletic", ο ΛεΜπρον Τζέιμς και ο Καγουάι Λέοναρντ έχουν αποφασίσει να φύγουν από το Ορλάντο, ακόμη και εντός της ημέρας, και να μην συμμετάσχουν στη συνέχεια των πλέι-οφ. Αν η πληροφορία αυτή επαληθευτεί, βάζει «βόμβα» στην προοπτική συνέχισης της σεζόν, καθώς δύο βασικοί διεκδικητές του τίτλου, οι Λέικερς και οι Κλίπερς, μένουν χωρίς τους δύο σουπερστάρ τους, ενώ είναι βέβαιο ότι πιθανή αποχώρηση των δύο θα «ανοίξει τους ασκούς του Αιόλου».

Οι παίκτες του NBA έχουν προγραμματίσει νέα συνάντηση, στις 11 π.μ. τοπική ώρα (6 μ.μ. ώρα Ελλάδας), όπου αναμένεται να ληφθούν οι κρίσιμες -και μάλλον τελικές- αποφάσεις.

Πηγή: ΑΠΕ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags