Facebook Pixel Sportdog.gr | Πήρε θέση για τις διαμαρτυρίες στο ΝΒΑ ο Τραμπ: «Κουράστηκε ο κόσμος με αυτό»
| 2020-08-27 23:51:00

Πήρε θέση για τις διαμαρτυρίες στο ΝΒΑ ο Τραμπ: «Κουράστηκε ο κόσμος με αυτό»

Sportdog Team
Πήρε θέση για τις διαμαρτυρίες στο ΝΒΑ ο Τραμπ: «Κουράστηκε ο κόσμος με αυτό»

Ερώτηση για τα χθεσινά ιστορικά γεγονότα, που ξεκίνησαν από την αντίδραση των Μιλγουόκι Μπακς στο παιχνίδι με τους Ορλάντο Μάτζικ, δέχτηκε ο Ντόναλντ Τραμπ, σε σημερινές του δηλώσεις.

«Δεν ξέρω πολλά για τη διαμαρτυρία του ΝΒΑ. Ξέρω ότι η θεαματικότητά του είναι πολύ κακή επειδή νομίζω ότι ο κόσμος έχει κουραστεί λίγο με το ΝΒΑ. Έχει μετατραπεί σε έναν πολιτικό οργανισμό και αυτό δεν είναι καλό», απάντησε.

Σε συνεντεύξεις του στο «Politico» και στο CNBC, ο senior advisor του προέδρου των ΗΠΑ (και γαμπρός του), Τζάρεντ Κούσνερ, αναφέρθηκε και στη στάση που κρατάει εδώ και καιρό ο Λεμπρόν Τζέιμς για τα θέματα αυτά, λέγοντας:

«Ο Τζέιμς έχει ανοίξει ένα εξαιρετικό σχολείο κάτι που κάνει μια μεγάλη διαφορά, στην ιδιαίτερη πατρίδα του, στο Άκρον, παρόλα αυτά όμως, υποστηρίζει ανθρώπους που θέλουν να κλείσουν αυτού του είδους τα σχολεία. Αν ο Λεμπρόν Τζέιμς επικοινωνήσει με το Λευκό Οίκο, ή μπορέσουμε εμείς να επικοινωνήσουμε μαζί του, θα ήμασταν χαρούμενοι να μιλήσουμε και να του πούμε: «Κοίτα, ας συμφωνήσουμε και οι δύο τι θέλουμε να καταφέρουμε και ας βρούμε ένα κοινό δρόμο για να φτάσουμε εκεί. Δεν έχω προσπαθήσει να επικοινωνήσω μαζί του, αλλά θα το κάνω σήμερα».

Μάλιστα, ο Κούσνερ, του οποίου ο αδερφός, Τζόσουα, κατέχει ένα μικρό μερίδιο μετοχών στους Μέμφις Γκρίζλις, συνέχισε κάνοντας λόγο για… πολυτέλειες των παικτών του ΝΒΑ, έχοντας και αυτός, ανάλογα ειρωνικό τόνο, με τον Ντόναλντ Τραμπ!

«Οι παίκτες του ΝΒΑ είναι πολύ τυχεροί που έχουν αυτήν την οικονομική θέση και έχουν τη δυνατότητα για ένα ρεπό από τη δουλειά τους, χωρίς να έχουν τις συνέπειες οικονομικά, οπότε έχουν αυτήν την πολυτέλεια, που είναι κάτι υπέροχο». Πιστεύω ότι με το ΝΒΑ, υπάρχει πολύς ακτιβισμός και νομίζω ότι βγάζουν και πολλά σλόγκαν. Αλλά πιστεύω ότι αυτό που πρέπει να κάνουμε τώρα, είναι να μετατρέψουμε αυτά τα σλόγκαν σε πραγματικές πράξεις που θα λύσουν το πρόβλημα» ανέφερε ο Κούσνερ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags