Facebook Pixel Sportdog.gr | Βόμβα… με Αντετοκούνμπο - Αυτή η ομάδα του NBA θέλει να τον αποκτήσει - Μυθική πεντάδα
| 2020-09-02 13:51:00

Βόμβα… με Αντετοκούνμπο - Αυτή η ομάδα του NBA θέλει να τον αποκτήσει - Μυθική πεντάδα

Sportdog Team
Βόμβα… με Αντετοκούνμπο - Αυτή η ομάδα του NBA θέλει να τον αποκτήσει - Μυθική πεντάδα

Μπάκς: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρίσκεται στο στόχαστρο των Ντάλας Μάβερικς.

Εδώ και καιρό ακούγεται πως αν τα Ελάφια δεν καταφέρουν να κατακτήσουν το δαχτυλίδι τότε ο Έλληνας σούπερ σταρ ίσως αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα του Μιλγουόκι.

Οι Μάβερικς από την άλλη μεριά αποκλείστηκαν από τους Κλίπερς και δεν συνεχίζουν στα πλέι οφ και έτσι σκέφτονται ήδη τις επόμενες κινήσεις τους, με τον Μαρκ Κιούμπαν να ετοιμάζει μεγάλες κινήσεις.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ που έρχονται στην δημοσιότητα από την άλλη άκρη του Ατλαντικού, ο ισχυρός άνδρας του NBA, φέρεται να έχει στα πλάνα του τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, φτιάχνοντας μία Ευρωπαϊκή Dream Team, που θα αποτελείται από τους ήδη υπάρχοντες Ντόνσιτς, Πορζίνγκις, προσθέτοντας τον mvp της κορυφαίας λίγκας.

Πρόσφατα ο Μπράιαν Σκαλαμπρίν ανέλυσε κατά κάποιον τρόπο τις πιθανότητες των Μάβερικς για την περίπτωση του Γιάννη Αντετοκούνμπο:  «Το Ντάλας έχει τις ίδιες πιθανότητες όπως όλες οι υπόλοιπες ομάδες του NBA. Μπορούν να δώσουν στον Γιάννη χρήματα, ενώ έχουν στο ρόστερ τους και τους Ντόνσιτς, Πορζίνγκις. Είναι κάτι το ελκυστικό. Νομίζω πως ο Γιάννης θα σκεφτόταν την πιθανότητα να αγωνιστεί μαζί με άλλους δύο κορυφαίους Ευρωπαίους στο πλάι του».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags