Facebook Pixel Sportdog.gr | Παλικάρια τα Ελάφια! Νίκη-ανάσα στο θρίλερ με Χιτ χωρίς τον Γιάννη - Αποχώρησε τραυματίας (ΒΙΝΤΕΟ)
Μπάσκετ
NBA
| 2020-09-07 01:27:00

Παλικάρια τα Ελάφια! Νίκη-ανάσα στο θρίλερ με Χιτ χωρίς τον Γιάννη - Αποχώρησε τραυματίας (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Παλικάρια τα Ελάφια! Νίκη-ανάσα στο θρίλερ με Χιτ χωρίς τον Γιάννη - Αποχώρησε τραυματίας (ΒΙΝΤΕΟ)

Παρά το γεγονός ότι έχασαν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο με τραυματισμό από το πρώτο ημίχρονο, οι Μιλγουόκι Μπακς επιβίωσαν! Με νίκη 118-115 στην παράταση επί των Μαϊάμι Χιτ μείωσαν σε 3-1 στη σειρά των ημιτελικών της Ανατολής και έμειναν ζωντανοί, αποφεύγοντας τον πρόωρο αποκλεισμό.

Ο Έλληνας σταρ ήταν σαρωτικός όσο πρόλαβε να αγωνιστεί, αφού μέτρησε 19 πόντους και 4 ριμπάουντ με 8/10 σουτ σε μόλις 11:29 λεπτά συμμετοχής.

Το ερώτημα πλέον είναι εάν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, που υπέστη διάστρεμμα στον δεξιό αστράγαλο, θα προλάβει να είναι έτοιμος για το πέμπτο παιχνίδι της σειράς τα ξημερώματα της Τετάρτης (1:30).

Το παιχνίδι είχε συγκλονιστική εξέλιξη μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Οι Μπακς είχαν ως ήρωα τον Ντόντε ΝτιΒιντσέντσο, που με 1/2 βολές στα 2'' πριν το φινάλε ισοφαρίζοντας σε 107-107 για να στείλει την αναμέτρηση στην παράταση.

Στο έξτρα πεντάλεπτο ανέλαβε δράση ο κορυφαίος του αγώνα, Κρις Μίντλετον. Ο Αμερικανός σταρ ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 36 πόντους, ενώ πέτυχε καθοριστικό τρίποντο 7'' πριν το τέλος, αλλά και 2/2 βολές για να "σφραγίσει" τη νίκη 2" πριν τη λήξη.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags