Facebook Pixel Sportdog.gr | Έχει… δρόμο ο Ολυμπιακός - Άλλη ομάδα με Σλούκα - "Σφαλιάρα" από Βιλερμπάν, πού… πονάει! (VID)
| 2020-09-15 20:19:00

Έχει… δρόμο ο Ολυμπιακός - Άλλη ομάδα με Σλούκα - "Σφαλιάρα" από Βιλερμπάν, πού… πονάει! (VID)

Sportdog Team
Έχει… δρόμο ο Ολυμπιακός - Άλλη ομάδα με Σλούκα - "Σφαλιάρα" από Βιλερμπάν, πού… πονάει! (VID)

Το πρώτο του ευρωπαϊκό-τηλεοπτικό φιλικό παιχνίδι έδωσε ο Ολυμπιακός απέναντι στην Βιλερμπάν, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα και τους συνεργάτες του να βγάζουν τα συμπεράσματά τους, καθώς ηττήθηκε η ομάδα τους με 74-57.

Αρκετή δουλειά στην άμυνα και χρόνο προκειμένου να δέσουν μεταξύ τους χρειάζονται οι Ερυθρόλευκοι, που έδειχναν να ζορίζονται και στις δυο άκρες του παρκέ και να προβληματίζουν στο κομμάτι των ριμπάουντ, το οποίο χρίζει άμεσης βελτίωσης.

Πρώτοι σκόρερ για τους Eυθρόλευκους οι Έλις και Μάρτιν με 12 και 10 πόντους αντίστοιχα, ενώ ο δεύτερος είχε και δέκα ριμπάουντ. 8 πόντους με 5 ασίστ είχε ο Σλούκας.

Πολλά και τα σχήματα που δοκίμασε ο Έλληνας τεχνικός, ο οποίος επέλεξε να αφήσει για αρκετή ώρα μέσα στο παρκέ τους παίκτες και να πειραματιστεί.

Κακές επιλογές στην επίθεση και τρομερά άστοχοι, (ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με μόλις 1/14 τρίποντα) και αδυναμία σωστής περιστροφής στην άμυνα, που έδινε χώρο στους Γάλλους.

Παρότι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και πήραν το προβάδισμα οι Γάλλοι σταδιακά άρχισαν να βρίσκουν τον ρυθμό τους και έτσι κατάφεραν να προηγηθούν στο ημίχρονο με 32-25.

Η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο με τον Ολυμπιακό να προσπαθεί να πιέσει και να βγάζει αρκετή ενέργεια αλλά η Βιλερμπάν, κυκλοφορούσε εξαιρετικά την μπάλα και έβρισκε το χρόνο και τον κατάλληλο παίκτη για να εκτελεί, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να μεγαλώσει κι άλλο την «ψαλίδα» στο παιχνίδι 55-45 στο τρίτο δεκάλεπτο.

Στην τέταρτη περίοδο οι Ερυθρόλευκοι έδειχναν να έχουν ξεμείνει τελείως από δυνάμεις και το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με τους Γάλλους νικητές με 74-57.

Επόμενο τεστ για τον Ολυμπιακό, το παιχνίδι του μικρού τελικού με μια εκ των Βαλένθια ή Μπάγερν Μονάχου.

Τα δεκάλεπτα: 14-12, 32-25, 55-45, 74-57.

Βιλερμπάν (Πάρκερ): Φρίμαν 14 (4), Καουντί 9 (3), Λακόμπ, Ντιό 7, Φολ 12, Νουά 3 (1), Χέιζ, Λάιτι 11 (3), Γιαμπουσέλε 4, Κόουλ 12 (1), Στρέιζελ 2.

Ολυμπιακός (Μπαρτζώκας): Χάρισον 2, Χαραλαμπόπουλος, Σπανούλης 5, Σλούκας 8, ΜακΚίσικ 8 (1), Μάρτιν 10, Βεζένκοφ 6, Πρίντεζης 6, Παπανικολάου, Τζένκινς, Έλις 12.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags