Facebook Pixel ΠΑΟΚ – Κράσνονταρ: Ανύπαρκτος Μπεργκ, τον "έδειρε" ο Μιχαηλίδης - Φέρνει πρόκριση και εκατομμύρια ο Γιαννούλης!
Ποδόσφαιρο
| 2020-09-23 00:09:00

Ανύπαρκτος Μπεργκ, τον "έδειρε" ο Μιχαηλίδης - Φέρνει πρόκριση και εκατομμύρια ο Γιαννούλης!

του Βαγγέλη Καράμαλη
Ανύπαρκτος Μπεργκ, τον "έδειρε" ο Μιχαηλίδης - Φέρνει πρόκριση και εκατομμύρια ο Γιαννούλης!

ΠΑΟΚ – Κράσνονταρ: Δύσκολα στον εαυτό του έβαλε το βράδυ της Τρίτης ο ΠΑΟΚ στη Ρωσία, καθώς ηττήθηκε 2-1 από την Κράσνονταρ για το πρώτο παιχνίδι των πλέι οφ του Champions League, χωρίς να καταλάβει το… πώς!

Η ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα ήταν άριστα στημένη και παρότι προκρίθηκε με τύχη και πέναλτι από VAR, στη συνέχεια κρατούσε άνετα το σκορ και αν δεν ήταν το πέναλτι του Γιαννούλη, που γλίστρησε, ίσως όλα να ήταν διαφορετικά. Ο Πορτογάλος κόουτς είχε στήσει καλά τον Δικέφαλο στο γήπεδο και παρότι φώναζε στους παίκτες του να παίζουν με μυαλό αυτοί δεν τον άκουσαν και το… πλήρωσαν, δίνοντας χώρο στους πολύ ποιοτικούς παίκτες των Ρώσων από τη μεσαία γραμμή και μπροστά.

Βέβαια, οι Θεσσαλονικείς παρά τα δύο γκολ δεν δέχθηκαν κάποια τρομερή πίεση, ενώ η αλήθεια είναι πως ο Μάρκους Μπεργκ με εξαίρεση την εξαιρετική του ασίστ στο 2-1, δεν έκανε και τίποτα άλλο στο γήπεδο. Ο νεαρός Γιάννης Μιχαηλίδης τον είχε αναλάβει από το πρώτο λεπτό, δεν τον άφηνε λεπτό χωρίς επιτήρηση και παίζοντας τον σκληρά και στα όρια του φάουλ, κατάφερε να τον βγάλει εκτός ρυθμού. Είναι άλλωστε μία τακτική που πάντα έπιανε, για όσους θυμούνται τον Σουηδό φορ στα ελληνικά γήπεδα και την οποία εφάρμοζαν πολλοί προπονητές και στη Σούπερ Λιγκ παλιότερα.

Από εκεί και πέρα, ο ΠΑΟΚ είναι πολύ λογικό να πιστεύει ότι μπορεί να γυρίσει το σκορ και να πάρει την πρόκριση στην άδεια Τούμπα σε μία εβδομάδα. Η Κράσνονταρ όντως είναι εξαιρετικά ποιοτική μεσοεπιθετικά, ωστόσο στα μετόπισθεν ήταν… τρικυμία και αυτό πρέπει να εκμεταλλευτούν οι «ασπρόμαυροι». Ειδικά αν ο Δημήτρης Γιαννούλης κάνει άλλη μία ματσάρα όπως απόψε, θα είναι πολύ άδικο να παίξει στους ομίλους του Champions League.

Ο αριστερός μπακ έκανε άλλο ένα φοβερό ματς και σίγουρα θα… ξετρέλανε τους σκάουτερς και θα εκτόξευσε την τιμή του. Πλέον έχει αλλάξει επίπεδο, είναι με διαφορά σε κάθε παιχνίδι ο κορυφαίος της ομάδας του, ενώ εδώ και καιρό δείχνει πανέτοιμος για το υψηλότερο επίπεδο. Και θα παίξει εκεί από φέτος, είτε ως παίκτης των «ασπρόμαυρων» είτε με μεταγραφή πολλών εκατομμυρίων, εάν δεν έρθει η πολυπόθητη πρόκριση σε λίγες ημέρες. Έχει ξεφύγει από τα… όρια της Σούπερ Λιγκ και όπως συνέβη με τον Κώστα Τσιμίκα, δεν θα τον βλέπουμε για πολύ καιρό στα μέρη μας!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα Φερέιρα στην Τούμπα - "Τέλειωσε" ακριβοπληρωμένο άσο - Σκάει μεταγραφή, τον βρήκε ο Ρέμπε!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags