Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Τραγική κατάσταση... - Δεν ξέρω εάν κάνει - Ξέρετε τι έμαθα;"
| 2020-09-25 14:13:00

"Ρουκέτες" για ΠΑΟ, Βόβορα, Έλληνες: "Τραγική κατάσταση... - Δεν ξέρω αν κάνει - Ξέρετε τι έμαθα;"

του Γιώργου Κτενά
"Ρουκέτες" για ΠΑΟ, Βόβορα, Έλληνες: "Τραγική κατάσταση... - Δεν ξέρω αν κάνει - Ξέρετε τι έμαθα;"

Παναθηναϊκός: Στην απογοητευτική εικόνα των Πράσινων απέναντι στο Περιστέρι σχολίασε με δηλώσεις του στο sportdog ο Νίκος Παύλου.

Ο γνωστός μπασκετάνθρωπος χαρακτήρισε αδούλευτη ομάδα τον Εξάστερο και τον Βόβορα προπονητή που μένει να αποδείξει αν μπορεί να καθίσει στον πάγκο του συλλόγου.

Ακόμα, αναφέρθηκε αγωνιστικά στους Παπαγιάννη και Παπαπέτρου, αλλά και στους Διαμαντίδη και Αλβέρτη που είναι προβληματισμένοι από την εικόνα του Τριφυλλιού.

"Θα εστιάσω σε δύο πράγματα, γιατί αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να μιλάμε για ανέτοιμους και πανέτοιμους: α) Τις αποστάσεις στην επίθεση, γιατί δεν υπήρχαν αποστάσεις και β) τους αμυντικούς ρόλους. Υπάρχουν 4 τρόποι αντιμετώπισης στο πικ εν ρολ και δεν έκαναν κανέναν, ήταν τραγική κατάσταση. Αν έχουν και πώς έχουν δουλέψει δεν το ξέρω, αλλά με την κατάσταση που βλέπω τι να πω. Αν δεν έμπαιναν τα σουτ, για παράδειγμα, δεν θα μας πείραζε. Αν δεν έτρεχαν πολύ, το ίδιο. Αλλά είναι δύο-τρία πράγματα δείχνουν ότι η ομάδα είναι αδούλευτη", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο στο sportdog ο Ν. Παύλου.

Ποια είναι η άποψη που έχετε για την παρουσία του Βόβορα μέχρι στιγμής στον πάγκο της ομάδας;

"Πάλι θα έρθω στο θέμα του προπονητή. Άλλο να πάρω την ομάδα σε έναν μήνα, άλλο να τη χτίσω και να την προπονήσω, άλλο να κάνω προπόνηση και να την κοουτσάρω. Είναι ικανός ο Βόβορας; Πρέπει να μας το αποδείξει. Του δώσαμε κοστούμι και τον βάλαμε μπροστά, αλλά κάνει για τον Παναθηναϊκό;".

Υπάρχουν παίκτες τού Παναθηναϊκού που θέλετε να κάνετε αναφορά;

"Ο Σαντ Ρος νομίζω ότι μπορεί να παίξει κάποιον ρόλο αν και ήταν κι αυτός κάπως. Ο Παναγιάννης εμφανίστηκε μεν αδυνατισμένος αλλά και πιο αργός. Ο σούπερ σταρ Παπαπέτρου, που είναι παιδί που τον θεωρούν μεγάλο ταλέντο κ.λπ., αλλά πού είναι;".

Τι πιστεύετε ότι πρέπει να αλλάξει στην ομάδα;

"Είδα μια εικόνα τόσο μπερδεμένη που δεν θέλω να πω τίποτα. Υπάρχουν άνθρωποι που ξέρουν μπάσκετ στον Παναθηναϊκό, όπως είναι ο Διαμαντίδης, ο Αλβέρτης κ.λπ. Ξέρουν πολύ μπάσκετ και δεν μπορώ να καταλάβω πώς φτάσαμε σε αυτή την εικόνα. Και προβληματισμένα είναι όλα αυτά τα παιδιά από ό,τι έμαθα".

Είστε αισιόδοξος για την παρουσία που θα έχει ο Παναθηναϊκός τη φετινή αγωνιστική περίοδο;

"Επειδή είδα και τις άλλες ομάδες σε Ισπανία κ.λπ, εκεί είδα μπάσκετ. Ας πάρουμε το Περιστέρι, απέναντι στον ΠΑΟ, με άριστα το 10 θα του έβαζα 9. Ήταν άψογοι, ήταν έτοιμοι. Έπαιξε μπάσκετ, είχε αποστάσεις στην επίθεση, αμυντική ισορροπία. Είμαι προς τον Παναθηναϊκό βέβαια αλλά δεν είναι αισιόδοξος. Μακάρι να βρεθούν λύσεις και αλλαγές". 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags