Facebook Pixel Sportdog.gr | Σαρώνει την Ελλάδα ο Φασούλας - Επισκέφτηκε σήμερα την ΕΣΚΑ - Έτοιμο πλάνο για τη νέα εποχή
| 2020-09-28 16:40:00

Σαρώνει την Ελλάδα ο Φασούλας - Επισκέφτηκε σήμερα την ΕΣΚΑ - Έτοιμο πλάνο για τη νέα εποχή

Sportdog Team
Σαρώνει την Ελλάδα ο Φασούλας - Επισκέφτηκε σήμερα την ΕΣΚΑ - Έτοιμο πλάνο για τη νέα εποχή

Τα γραφεία της ΕΣΚΑ επισκέφτηκε σήμερα ο υποψήφιος για τις επερχόμενες εκλογές της ΕΟΚ, Παναγιώτης Φασούλας και είχε συνάντηση και συζήτηση για τις σκέψεις και το πρόγραμμά του με τον πρόεδρο της ένωσης, Γιάννη Αλεξόπουλο.

Ο Παναγιώτης Φασούλας συνεχίζει τις επαφές του με όλους τους μπασκετικούς παράγοντες στην Ελλάδα.

Η παλιά δόξα του ελληνικού μπάσκετ και υποψήφιος για την προεδρία της Ε.Ο.Κ. παρουσιάζει εκτενώς το πλάνο του για την επόμενη ημέρα του αθλήματος στη χώρα μας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΣΚΑ:

«Τα γραφεία της Ένωσης επισκέφτηκε σήμερα Δευτέρα 28/09/2020 ο υποψήφιος για την προεδρία της Ε.Ο.Κ κ. Παναγιώτης Φασούλας, μαζί με τους συνεργάτες του κ. Βάσω Στασινού, κ. Φάνη Χριστοδούλου και κ. Ευθύμη Ρεντζιά.

Η επίσκεψη του κ. Φασούλα είχε ως σκοπό να ενημερώσει τον Πρόεδρο της Ε.Σ.Κ.Α κ. Γιάννη Αλεξόπουλο και μέλη του Δ.Σ της Ένωσης για τις θέσεις του αναφορικά με το μέλλον του ελληνικού μπάσκετ και το πρόγραμμα που προτίθεται να θέσει σε εφαρμογή σε περίπτωση που εκλεγεί Πρόεδρος στις επερχόμενες εκλογές της Ομοσπονδίας».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags