Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ξαφνικά... ΧΑΜΟΣ στον ΠΑΟ - Στον "αέρα" δύο παίκτες
Μπάσκετ
| 2020-10-06 20:05:00

Ξαφνικά... ΧΑΜΟΣ στον ΠΑΟ - Στον "αέρα" δύο παίκτες - Αποφασίζει ο Βόβορας - Γυρίζει ο Ράις;

του Pick n' Scroll
Ξαφνικά... ΧΑΜΟΣ στον ΠΑΟ - Στον "αέρα" δύο παίκτες - Αποφασίζει ο Βόβορας - Γυρίζει ο Ράις;

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αλλά τα προβλήματα δεν λένε να τον αφήσουν. Σε αυτά που είχε με τον Τζάκσον, τον Σαντ-Ρος και τον Ουάιτ, ήρθε να προστεθεί και η θλάση του Λευτέρη Μποχωρίδη.

Ο 26χρονος γκαρντ, που εξέπληξε στη πρεμιέρα της Ευρωλίγκας με τη Χίμκι, τραυματίστηκε και χάνει το πολύ μεγάλο παιχνίδι που έρχεται.

Για τους άλλους τραυματίες του "τριφυλλιού" θα φανεί σήμερα πώς πάνε, όλα, όμως, δείχνουν ότι ο νεοαποκτηθείς, Κίφερ Σάικς, θα μπει με το καλημέρα στα δύσκολα. Θα κάνει ντεμπούτο με τον Ολυμπιακό ο πρώην πλέι-μέικερ της Αρμάνι και ο Γιώργος Βόβορας θα ζητήσει πολλά από αυτόν.

Το καλό για τους "πράσινους" είναι ότι ο Σάικς βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, αφού μέχρι και πριν από μερικές μέρες έπαιζε στην Τουρκ Τέλεκομ.

Ο Σάικς υπέγραψε για ένα μήνα με τον Eξάστερο με δικαίωμα ανανέωσης μέχρι το τέλος της σεζόν. Σε αυτό τον μήνα θα πρέπει να πείσει τον Βόβορα ότι είναι ικανός να συνεχίσει μέχρι τέλους. Σε περίπου ένα μήνα από τώρα θα φανεί ποιος από τους Τζάκσον, Σάικς θα μείνει στην ομάδα. Θεωρείται πολύ δύσκολο να μείνουν και οι δύο, γιατί το κοστολόγιο θα πάει ψηλά.

Ο Ταϊρίς Ράις, που φεύγει από την ΑΕΚ, είναι απίθανο να απασχολήσει τον Παναθηναϊκό. Μένει να φανεί αν ο Ράις θα συνεχίσει αλλού τη καριέρα του ή θα αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Στον Παναθηναϊκό τίποτα, πάντως, δεν μπορεί να αποκλειστεί. Σε ένα μήνα, δηλαδή, υπάρχει μικρή πιθανότητα να μην μείνει ούτε ο Σάικς ούτε ο Τζάκσον, αλλά να αποκτηθεί άλλος παίκτης, που να αρέσει περισσότερο. Ένας πιο ψηλός γκαρντ στο στυλ του Βέστερμαν της Φενέρ. Οι "πράσινοι" ψάχνονται συνεχώς, ώστε να βρουν την καλύτερη δυνατή λύση.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags