Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Βρήκε αντι-Καλάθη ο ΠΑΟ! Σουτέρ απ’ το πουθενά
Μπάσκετ
| 2020-10-07 19:34:00

Βρήκε αντι-Καλάθη ο ΠΑΟ! Σουτέρ απ’ το πουθενά - Θέλει +1.000.000 - Μόνο με... Δημήτρη υπογράφει!

του Pick n' Scroll
Βρήκε αντι-Καλάθη ο ΠΑΟ! Σουτέρ απ’ το πουθενά - Θέλει +1.000.000 - Μόνο με... Δημήτρη υπογράφει!

Παναθηναϊκός: Ο Νικ Καλάθης έφυγε με προορισμό τη Βαρκελώνη και την Μπαρτσελόνα με τον Ιωάννη Παπαπέτρου να μπαίνει στα παπούτσια του, όχι για να παίξει πλέι-μέικερ, αλλά για να έχει τον ρόλο του ηγέτη. 

Στα 26 του χρόνια ο Παπαπέτρου έχει μεγάλο φορτίο να κουβαλήσει, καθώς οι συνθήκες για το "τριφύλλι" είναι πιο δύσκολες από ποτέ, ενώ την ίδια ώρα είναι και ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της ομάδας.

Στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκας η ομάδα του κι αυτός τα κατάφεραν περίφημα, αφού η νίκη στη Μόσχα επί της Χίμκι χαρακτηρίζεται τεράστια. Αυτό που δεν παρατήρησε κανείς ή αν το παρατήρησε, δεν το έθιξε, είναι η μεγάλη αγωνιστική βελτίωση του 26χρονου άσου. Βελτίωση που έχει να κάνει με την επίδοσή του στα σουτ από μέση απόσταση. Εκεί όπου είχε πρόβλημα.

Ό,τι σουτ πήρε από 'κει στη Ρωσία ο Παπαπέτρου το έβαλε και δεν είναι καθόλου τυχαίο αυτό. Όλο το καλοκαίρι ο διεθνής παίκτης δούλεψε σε πολλά κομμάτια του παιχνιδιού του, αλλά κυρίως δούλεψε σε αυτό, στο οποίο υστερούσε σημαντικά. Και με τη Χίμκι φάνηκε η βελτίωσή του.

Για να περάσει άλλωστε στο επίπεδο του παίκτη του ενός εκατομμυρίου ευρώ και πάνω, ο Παπαπέτρου ήξερε ότι ειδικά αυτό το κομμάτι του παιχνιδιού του έπρεπε να το βελτιώσει πολύ. Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού διανύει φέτος τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό και ουδείς γνωρίζει τι θα γίνει από 'κει και πέρα. 

Αν τα πράγματα κυλήσουν ομαλά, ο Παπαπέτρου του χρόνου θα θέλει σίγουρα πάνω από 1 εκατ. ευρώ ετησίως, ποσό που δεν είναι εύκολο για τον Παναθηναϊκό να το δώσει με τα δεδομένα που υπάρχουν τώρα. Μέχρι το επόμενο καλοκαίρι, όμως, υπάρχει πολύς δρόμος. 

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει αποσυρθεί από τα κοινά, μέχρι το καλοκαίρι που μας έρχεται, όμως, κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τι θα γίνει. Άλλο Παναθηναϊκός με τον Γιαννακόπουλο και άλλο χωρίς. Αυτό ισχύει για την περίπτωση του Παπαπέτρου, αλλά και του Μήτογλου, του οποίου επίσης λήγει το συμβόλαιο το καλοκαίρι που μας έρχεται.

Προς το παρόν, πάντως, κανείς δεν ασχολείται με αυτά. Ασχολείται με το πώς θα έρθει η νίκη επί του Ολυμπιακού, σε ένα ματς που μπορεί να δώσει στο "τριφύλλι" μεγάλο αέρα για τη συνέχεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Το post που έκανε χαμό για τη Χρυσή Αυγή από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο - Δείτε τι ανέβασε! (ΦΩΤΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags