Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Tι "βλέπουν" οι στοιχηματικές για το ντέρμπι "αιωνίων"!
| 2020-10-09 10:44:00

Η πρεμιέρα τους έχει μπερδέψει όλους - Τι "βλέπουν" οι στοιχηματικές για το ΠΑΟ-Ολυμπιακός

Sportdog Team
Η πρεμιέρα τους έχει μπερδέψει όλους - Τι "βλέπουν" οι στοιχηματικές για το ΠΑΟ-Ολυμπιακός

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Μόλις λίγες ώρες έμειναν για το πρώτο μεγάλο μπασκετικό ντέρμπι της σεζόν, ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, για το οποίο υπάρχει ίσως μεγαλύτερη προσμονή από κάθε άλλο τα τελευταία χρόνια.

Η απουσία των Πειραιωτών από την Α1, η αποχώρηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και οι αλλαγές στο Τριφύλλι, η επιστροφή του Κώστα Σλούκα και οι στόχοι των δύο ομάδων στη φετινή Euroleague, έχουν εκτοξεύσει την αγωνία για το παιχνίδι της Παρασκευής στο ΟΑΚΑ (21.00) για τη δεύτερη αγωνιστική της διοργάνωσης.

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν εντυπωσιακά και παρά τις απουσίες και τις "προβλέψεις" για βαριά ήττα στη Ρωσία, έφυγαν με το μεγάλο διπλό κόντρα στη Χίμκι στην ευρωπαϊκή τους πρεμιέρα, ενώ ο Ολυμπιακός απογοήτευσε και ηττήθηκε από τη, σαφώς αποδυναμωμένη σε σχέση με πέρυσι, Ζαλγκίρις. Τα δύο αυτά παιχνίδια έχουν "μπερδέψει" άπαντες ενόψει του ντέρμπι, ακόμα και τις στοιχηματικές εταιρείες.

Μπορεί πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων, πολλοί να έβλεπαν ως φαβορί τους Πειραιώτες, ωστόσο πλέον η κατάσταση έχει ανατραπεί. Στη Novibet το Τριφύλλι έχει χαμηλότερη απόδοση για νίκη, σε αντίθεση με τους Ερυθρολεύκους, που ίσως έχουν μεγαλύτερο πλεονέκτημα με κάποιο χάντικαπ, έστω και μικρό στους 4,5 πόντους.

Από εκεί και πέρα, ενδιαφέρουσες επιλογές υπάρχουν και για τους πόντους που θα μπουν στο μεγάλο ντέρμπι. Μπορεί τα προηγούμενα χρόνια να είχαμε συνηθίσει στα υψηλά σκορ, όμως φέτος η κατάσταση είναι ιδιαίτερη και δεν μοιάζει με καμία άλλη. Και οι δύο ομάδες είναι ανέτοιμες, ενώ λόγω της πανδημίας έχουν κάνει μία "περίεργη" προετοιμασία που δεν βοηθάει τους Γιώργο Βόβορα και Γιώργο Μπαρτζώκα να έχουν όλους τους παίκτες τους στο 100%. Ενδεικτικό είναι, άλλωστε, ότι το under βρίσκεται στο 152,5.

Τέλος, από τις εκατοντάδες επιλογές της Novibet ξεχωρίζει και αυτή που αφορά την ομάδα που θα φτάσει πρώτη τους 20 πόντους. Μπορεί το ΟΑΚΑ να είναι άδειο το βράδυ της Παρασκευής, όμως η νέα ομάδα του Βόβορα είναι βέβαιο πως θα μπει με ενθουσιασμό και με στόχο να δείξει στην παρέα των Σπανούλη και Σλούκα, πως αυτοί θα είναι το "αφεντικό" του αγώνα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags