Facebook Pixel Ολυμπιακός - Γιώργος Μπαρτζώκας: "Με εφτά παίκτες δεν κερδίζει μια ομάδα"
Μπάσκετ
| 2020-10-13 13:50:00

Μπαρτζώκας για την κατάσταση στην Ευρωλίγκα: "Με εφτά παίκτες δεν κερδίζει μια ομάδα"

Sportdog Team
Μπαρτζώκας για την κατάσταση στην Ευρωλίγκα: "Με εφτά παίκτες δεν κερδίζει μια ομάδα"

Ολυμπιακός - Γιώργος Μπαρτζώκας: Ο τεχνικός των Πειραιωτών μίλησε για το παιχνίδι με την Αρμάνι Μιλάνο και αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί στην Ευρωλίγκα λόγω κορωνοϊού, λέγοντας ότι έχει επηρεάσει όλες τις ομάδες και ότι οι παίκτες φοβούνται να αγωνιστούν.

«Περιμένουμε να γινόμαστε καλύτεροι κάθε μέρα. Να έχουμε συνοχή, να είμαστε πιο συμπαγείς, να μην έχουμε κενά διαστήματα. Στο προηγούμενο ματς φάνηκε βελτίωση. Περιμένουμε να είμαστε ακόμα καλύτεροι. Το Μιλάνο δεν έχει χάσει ακόμα, έχει παντού νίκες. Πρέπει να κάνουμε κάτι έξτρα για να τους κερδίσουμε, είναι μία ομάδα που συνδυάζει ταλέντο και εμπειρία. Πρέπει να ελέγξουμε τα συναισθήματά μας, να είμαστε συμπαγείς και να πάρουμε το ματς, ου τόσο θέλουμε», ανέφερε αρχικά στη media day ενόψει Αρμάνι (14/10, 21:00) ο Γιώργος Μπαρτζώκας, προτού αναφερθεί στο κομμάτι του rotation και του αριθμού των παικτών που θα χρησιμοποιηθούν:

«Αυτό πάει με την εξέλιξη του παιχνιδιού. Αν κάποιος ανταποκρίνεται σε αυτά που θέλεις, τον αφήνεις περισσότερο. Υπάρχουν τα φάουλ, πολλά ζητήματα. Δεν σκέφτομαι με πόσους θα παίξουμε. Το Μιλάνο έχει μία δωδεκάδα ικανών παικτών, οπότε όποιος είναι στο παρκέ πρέπει να είναι σκληρός και έτοιμος».

Σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στην Euroleague και για το αν υφίσταται αλλοίωση αποτελέσματος:

«Ξεκάθαρα. Είναι μία πρωτόγνωρη κατάσταση. Δεν ξέρω πως το είχαμε ερμηνεύσει. Αν μία ομάδα κατεβαίνει με εφτά παίκτες, δεν μπορεί να κερδίσει το ματς. Η Ζενίτ δεν πήγε στην Ισπανία. Δεν είναι καλό αυτό. Είναι και θέμα συγκέντρωσης. Οι παίκτες ενδέχεται να φοβούνται να παίξουν. Αυτό συζητάμε μεταξύ μας οι προπονητές. Πώς να μιλήσεις για τακτική, όταν υπάρχουν κρούσματα; Είναι μία κατάσταση για την οποία άλλοι θα πάρουν τις αποφάσεις».

Για το αν θα αγωνιστούν οι Σλούκας - Ζαν Σαρλ: «Ο Σλούκας έχει σοβαρές πιθανότητες, ο Ζαν Σαρλ λιγότερες. Μεσολαβούν δύο προπονήσεις, θα δούμε».

Για την συνολική εικόνα του Ολυμπιακού μέχρι στιγμής: «Θέλω να είμαι επιεικής με τους παίκτες μας. Και οι άλλες ομάδες δεν... βγάζουν μάτια. Όλοι φαίνονται ανέτοιμοι ή ανομοιογενείς».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags